YÖK’e vereceği flash bellek kayıp

Güncelleme Tarihi:

YÖK’e vereceği flash bellek kayıp
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2014 01:19

Konya Selçuk Üniversitesi’nde bir profesörün uğruna bir doçenti öldürdüğü sekreter Asuman S.’nin mesajlarının da olduğu iddia edilen flash bellek bulunamıyor. Flash belleğin içinde fakülte ve öğretim üyeleriyle ilgili önemli bilgiler olduğu düşünülüyor.

Haberin Devamı

KONYA’da, Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde Prof. Dr. Ahmet Gülce’nin öldürdüğü Doç. Dr. Celalettin Özdemir’e ait flash belleğin kayıp olduğu ortaya çıktı. Flash bellekte, Prof. Gülce ve cinayet nedeni olduğu öne sürülen, ilgi duyduğu kadın sekreter Asuman S. ile cep telefonu mesajlaşmaları ile fakültedeki bazı öğretim üyeleri hakkında YÖK’e göndereceği raporun bulunduğu iddia edildi. Prof. Gülce’nin, Cumhuriyet Savcılığı’ndaki ifadesinde, “Pazartesi günü olay akabinde Asuman ile babasının evi önünde görüştüğümde, bana, ‘Celalettin’in benimle ilgili muhafaza ettiği dosyanın bulunduğu flash belleği aldım, tuvalete attım’ dedi.”

TUVALETE Mİ ATTI

“Anladığım kadarıyla mesajlarda ismi geçtiği için kendisini aklamak adına bu şekilde dosyayı yok etmiş” dediği öğrenildi. Suçlamaları reddeden Asuman S. ise, cinayet günü tuvalete uğrayıp fakülteden ayrıldığını belirterek, “Celalettin’in bulundurduğu iddia edilen flash belliği tuvalete atmam iddiası yalandır” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!