Fener mi? Galatasaray mı?

Cuma günü spor sayfamızda; “Barcelona Suarez’i kadrosuna katarak hücum üçlüsünün değerini 443 milyon Euro’ya yükseltti.

Haberin Devamı

Ancak 100 milyonluk Bale ile 94 milyonluk Ronaldo’nun yanına Dünya Kupası’nın Kolombiyalı gol kralı, 80 milyon Euro’luk James Rodriguez’i monte eden R.Madrid daha etkili olacak gibi” özünde özetlenen nefis bir “Barça mı?Real mi?” değerlendirmesi vardı. Eeee sana ne bundan demeyin. İspanyol futbolunun bu iki devi aynı zamanda ülkelerinin ve Avrupa’nın zirvesinin değişmez iki basketbol takımı. İspanyollar bu güçlü kulüpler sayesinde Milli Takım olarak ta Avrupa ve hatta Dünya basketbolununda zirvesindeler. İster istemez benim aklıma Kanarya mı? Cimbom mu? ezeli rekabet karşılaştırmasını düşürdüler. Dikkat buyurun Aslan mı? Demiyorum zira aslanın kuyruğunda ki karizmasını azıcık tramvay çiğnedi geçen yıl ligde.

Top geçer adam geçmez

Tepeden aşağıya bakalım ezeli rekabete. Futbolunda olduğu gibi ayakları yere basan muhafazakâr transferle, geçen yılın şampiyon kadrosu üzerine pozisyonlara göre eklemeler yapıyor Fenerbahçe ÜLKER. Bogdanovic’lerin Hırvat olanını gönderip Sırp olanını aldı. NBA’e gidenin yerini gelenin doldurması koç Obradovic’in maharetine kalmış. Koçu zorlayacak bir başka konuda Semih’in geri dönüşü. Mission İmposible görev kaseti örneği kendini imha etme sarmalına girmiş pivotu oynatabilecek tek adam görünen koç, Zoric ve Oğuz yanında Semih’i devreye sokarsa sarı lacivert pota altından top geçer adam geçmez.

Fransız ekolü

Haberin Devamı

Kimine göre“onurlu” kimine göre ”naif” final maçına çıkmama kararının artçı şokları sürüyor Galatasaray’da. Basketbollarının Abdülrahim Albayrak’ı Necati Demirkol’un yerine şube başına pop müzik sanatçısı ve öğretmen Candan Erçetin’i getirmeleri izahtan vareste tam anlamıyla; evlere şenlik. Parkede “exercices de français en chansons” yapılıyor olsa amenna. Marko Paşa’sını (Markosvilli) CSKA’ya kaptırıp onların Micov’unu alan Galatasaray; Arrodori ile cezasının durumuna göre boşa çıkabilecek Heckket arasında kaldı. Carlos Arroyo kaldığına göre bu yıl Cimbom’un Lig ve Avrupa kaderini yine o çizecek.

Yazarın Tüm Yazıları