Prandelli yerli hoca gibi

Güncelleme Tarihi:

Prandelli yerli hoca gibi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2014 23:05

İtalyan teknik direktöre övgüler yağdıran Olcan Adın, “Hepimizle ayrı ayrı ilgileniyor. Uyum sürecini çok çabuk atlattık. Birlikte çalıştığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Haberin Devamı

TRABZON’dan Galatasaray’a transferi ses getiren Olcan Adın, GSTV’ye konuştu. Olcan’ın sözleri özetle şöyle oldu...

- Prandelli’nin futbolcuya yaklaşımı üst seviyede. Yerli ve yabancı antrenörler arasında iletişim açısından çok farklar vardı; fakat Prandelli ile bu süreci çabuk atlattık. Her arkadaşımızla yakından ilgileniyor. Onunla çalışmaktan ötürü mutluyuz. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız diye düşünüyorum.

Hedef Devler Ligi

- Her zaman kazanmayı isteyen bir takımız. Galatasaray, kazanmaya alışkın bir takım. Bunu daha önce de gördük. UEFA, Süper Kupa, lig şampiyonlukları... Sahaya yine kazanmak için çıkacağız.
- 2000’de abilerimiz UEFA Kupası’nı kazandılar. Umarım biz de Şampiyonlar Ligi şampiyonu oluruz. 4. yıldız hedefi üzerimizde motivasyon oluşturuyor. Herkese sorun tek hedef şampiyonluk. İnşallah 4. yıldızla kalmaz bu 5, 6, 7. yıldıza kadar çıkar.

Olcan için ‘dişçi seferi’

Haberin Devamı

CİMBOM’un yıldızı Olcan Adın’ın dişi ağrıdı ve çürüğü nedeniyle Budapeşte’de nöbetçi dişçi arandı. Sarı kırmızılılar, 1 günlük uğraş sonrası turizm şirketleriyle görüşülüp dişçi bulundu. Olcan Adın başarıyla tedavi edildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!