Fenerbahçe 1-0 Sepahan

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 1-0 Sepahan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2014 17:49

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk özel maçını İran'ın Sepahan takımını 1-0 mağlıp etti.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takım sahaya yeni sezon formaları ile çıkarken yeni transfer Diego maça ilk 11'de başladı. Brezilyalı yıldız 90 dakikanın tek golünü atan Mehmet Topuz'a asisti yapan isim oldu.

Maçın geliri geçen yıl yine bu statta oynanan Boluspor maçında olduğu gibi Düzcespor'a bırakılacak.

MAÇTAN KARELER - Süleyman ARAT'ın objektifinden

Fenerbahçe 1-0 Sepahan

KALEDE MERT, YENİ TRANSFER DIEGO SAHADA

Yeni sezon çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçında Düzce 18 Temmuz Stadı'nda İran'ın İsfahan ekibi Sepahan FC ile karşılaşacak olan Fenerbahçe sahaya şu on birle çıktı.

Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Mıhael Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Moussa Sow, Pierre Webo.

Sepehan'ın ilk 11'i: Gordan, Shoja, Aghili, Karamı, Ghafourı, R.Navidkıa, A.Karımı, Hajsafı, Khalatbarı, Sharıfı - Pereıra

Karşılaşmayı Kocaeli bölgesinden Deniz Kükrek yönetiyor. 1. Yardımcı hakem Gündoğdu Yiğit (Kocaeli), 2. Yardımcı hakem Oğuzhan Şenler (Sakarya) ve 4. Hakem olarak Evren Artış (Zonguldak) görev yaptı.

Haberin Devamı

CAMİ İMAMI MAÇI MİMAREDEN İZLEDİ

Maçın oynandığı stadın çok yakınındaki bir caminin imamı maçı minareden takip etti. FOTOĞRAF: Süleyman ARAT

Acun Ilıcalı ve Kutluay Emre’yi alıp gittiler

Emre Belözoğlu’nu almak için Helikopter ile Düzce’ye gelen Acun Ilıcalı ve İbrahim Kutluay karşılaşmanın ilk yarısı sonunda oyundan çıkan Emre Belözoğlu’nu bir süre bekledikten sonra tecrübeli futbolcuyu alarak Düzce Stadı’ndan ayrıldılar. Karşılaşmanın bitmesini beklemeyen 3’lünün helikopter ile Düzce’den ayrıldıkları belirtildi.

EMRE BELÖZOĞLU FORMA NUMARASINI DEĞİŞTİRDİ

Geçtiğimiz sezon 25 numaralı forma ile mücadele eden Emre Belözoğlu bu sene 20 numaralı formayı tercih etti. 19 şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe 4. yıldızı ilk takabilmek adına 2014-2015 sezonunda hedefini koyarken, kaptanlardan Emre Belözoğlu da buna kilitlenmiş durumda.

20. Şampiyonluk yolunda 20 numaralı formayı tercih eden ve bu yolda tam konsantrasyon ile çalışan Emre Belözoğlu takım arkadaşlarını da her fırsatta motive etmeye çalışıyor.

ÜNLÜLER DE MAÇTA

Bu arada karşılaşmayı izlemek üzere Acun Ilıcalı ve İbrahim Kutluay da stada gelirken, polis ve çevik kuvvet geniş güvenlik önlemleri aldı. Fenerbahçe takımı sahaya yeni formalardan elektrik mavisini tercih ederek çıktı.

VOLKAN KAMPTAN SABAH AYRILDI

Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel karşılaşma öncesi savah erken saatlerinde izin alarak kamptan ayrıldı. Volkan’ın bayram tatiline erken çıkmak için özel izin aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Sakat olan Caner yok

Hafta içinde hafif bir sakatlık geçiren Fenerbahçe’nin başarılı sol kanat oyuncusu Caner Erkin karşılaşmada riske edilmedi ve Hasan Ali görev aldı. Ayrıca milli takım izinleri nedeniyle kampa 3 gün önce katılan Meireles ve Bruno Alves de karşılaşmada ilk 11’de forma giymediler.

Sepehan maçtan önce dua etti

İran takımı Sepehan karşılaşma öncesi otellerinden ayrılmadan önce toplanarak karşılaşma için dua ettiler. İran Ligi’nin güçlü takımlarından biri olan Sepehan’ın bazı oyuncularının Türkçe bilmesi ise herkesi şaşırttı.

Diego çoşkusu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas, ilk kez Fenerbahçe formasıyla bir maça çıkarken taraftarlar çok yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Diego sahaya çıktığı andan itibaren Düzce Stadı "Diego" sesleriyle inledi.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım'a sevgi seli

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a dün Düzce'de büyük sevgi seli vardı. Aziz Yıldırım kendi arabasıyla stada gelirken, içeri girer girmez stad "Büyük başkan" sesleriyle inledi.

İsrail'e yoğun tepki

Fenerbahçe-Sepehan maçında Sarı-Lacivertli taraftarlar İsrail'e yoğun tepki gösterdi. Tribünde "Kahrolsun çocuk katili İsrail" pankartı açılırken İstiklal Marşı'ndan sonra ise "Kahrolsun İsrail" sloganları atıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!