Gecelerin değişmeyen partneri

Güncelleme Tarihi:

Gecelerin değişmeyen partneri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2014 01:09

Ankara’da düzenlenen davetlerde kadınların bir numaralı değişmezi yine çantalar oldu. ‘clutch’ olarak adlandırılan el çantaları dikkat çekti.

Haberin Devamı

Başkent’teki çeşitli davet ve etkinliklere katılan kadınları, 2014 ilkbahar-yaz sezonunda da vazgeçilmezleri arasında çantaladı yer aldı.
Farklı renk ve modeldeki çantalarıyla objektiflere poz veren Başkentli kadınların model tercihinde ise küçük el çantaları ön plana çıktı. Sezonda farklı formlar, çekici renkler, zincirler, sallantılı tüyler ve ipler göze çarptı.
Son yıllarda ‘clutch’ olarak adlandırılan el çantaları oldukça popüler oldu. Gündüz yada gece fark etmeksizin kullanılan el çantaları, görünüş olarak daha şık duruyor. Aynı zamanda rahatlığıyla da bilinen bu çantalar, ofiste yada günlük hayatta rahatlıkla kullanabiliyor. Kadınların en çok tercih ettiği renklerin başında şüphesiz ki siyah geliyor.

RENKLER ÖN PLANDA

Yaz aylarında kadınların çanta tutkusu daha da artıyor. Renkli kıyafetler, daha fazla aksesuar kullanma, babetlere ve sandaletlere geçiş gibi nedenler, yazın çantaya olan ilgiyi daha da arttırıyor. 2014 yazlık çanta modellerinde yine canlı renkler ön plana çıkıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!