Ramada gün sayıyor

Güncelleme Tarihi:

Ramada gün sayıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2014 01:42

İzmir'de Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından Basmane Mürselpaşa Caddesi üzerinde ve İzmir Uluslar arası Fuar Alanı karşısında yapılan Ramada Plaza İzmir Oteli açılış için gün sayarken, tesise ilk ziyareti Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Beraberindeki İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, ETİK Yönetim Kurulu üyesi Adil Çakır, ETİK Denetim Kurulu Üyesi İlter Yılmaz ile Ramada Plaza İzmir Otel Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sevil ve Otel Genel Müdürü Yakup Karakoç'u yeni otelinde ziyaret eden Mehmet İşler, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Otelin VIP nitelikte olduğunu, İzmir'in konaklama sorununa 207 oda kapasitesiyle nefes aldıracağını belirten İşler, yatırımın İzmir'e kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, otelin İzmir'in fuar ve kongreler kenti vizyonuna da destek olacak nitelikte olduğunu vurguladı.

İzmir'in kaliteli yatak sayısını arttırabilmesi adına Ramada Plaza İzmir'in rolünün çok önemli olduğunu söyleyen İşler, kentin bu yönüyle İstanbul ve Antalya'yı turizm geliri olarak geçebileceğini söyledi. İşler, "İzmir'in yatak kapasitesine, şehir turizmine katkı koyan bu önemli yatırımdan dolayı Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sevil'e ve yatırımda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İzmir'in kaliteli yatak kapasitesini artırması, bir anlamda kendine özgü turizm anlayışını da ortaya koyuyor. Bu bakımdan kaliteli yatak sayısının önemi bir hayli fazla ve Ramaza Plaza İzmir'in kent adına rolü oldukça önemli. Hizmet hayatında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ziyaretin ardından ETİK tarafından hazırlanan teşekkür plaketi, ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler ve İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı tarafından Ramada Plaza İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sevil'e takdim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!