Aslan burcunda şanslı bir Yeni Ay

Jüpiter’le kavuşumda meydana gelecek olan Yeni Ay, kendimizi gösterme, ispat etme ve yenilenme şansı bulacağımız iki haftalık sürece işaret ediyor.

Haberin Devamı

Jüpiter etkisi, yeteneklerimizi göstermemizi ve belli şanslara ulaşmamızı kolaylaştıracaktır.
Ancak harcamalarımızı kontrol etmekte zorlanabiliriz, bütçemizi aşmamamızda fayda var.
10 Ağustos’ta bir Dolunay yaşanacak olması da göz önüne alınırsa; bu hafta atılan adımlar 10 Ağustos civarı sonuçlanabilir.
Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

BURÇLAR

Koç
Aşk hayatınızı veya çocuklarınızı ilgilendiren gelişmelerin yaşanabileceği, yeniliklere veya yeni başlangıçlara açık 15 günlük süreçtesiniz. Önümüzdeki 6 hafta boyunca riskli yerlerden veya kişilerden uzak durmanızda, tehlikeli olabileceğini düşündüğünüz konuları ertelemenizde fayda var.

Boğa
Gayrimenkul alım satımları veya yüksek meblağlı alışverişlere açık 15 günlük süreçtesiniz. Yeni bir eve taşınabilir ya da evinizi yenileyebilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren güzel gelişmeler de yaşanabilir.

İkizler
Farklı yerlere ziyaretler yapabileceğiniz veya yerleşim durumlarında değişiklikler yaşayabileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz.

Yengeç
Maddi açıdan yeni başlangıçlara açık 15 günlük süreçtesiniz. Yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz veya kârlı bir alışveriş söz konusu olabilir. Maddi anlamda rahatlama söz konusu.

Aslan
Önümüzdeki iki hafta boyunca önemli kararlar alabilir veya iş hayatınızda yeni adımlar atabilirsiniz. Hedeflerinize odaklanabilir, yapıcı değişiklikler yapabilirsiniz. Yenilenme zamanı.

Başak
Kendi kendinizi sorgulayabileceğiniz, içsel anlamda ve manevi olarak yenilenmelere açık iki haftalık süreçtesiniz. Kaygılarınızdan kurtulabilir, korkularınızla yüzleşebilirsiniz bu süreçte.

Terazi
Ekip çalışmaları, sosyal faaliyetler veya grup aktiviteleri gereken konularda çok hareketli 15 günlük süreçtesiniz. Yeni çevrelere girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Haberin Devamı

Akrep
Önümüzdeki 15 günlük süreçte kariyerinizi ilgilendiren yenilikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. İş hayatınızda yenilikler ve ek sorumluluklar söz konusu. Bulunduğunuz toplulukta imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Yay
Medya, eğitim, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, bilişim, hukuk, halkla ilişkiler, ticaret veya seyahatler açısından yeni başlangıçlara açık iki haftalık süreçtesiniz. Keyifli seyahatler ön planda.

Oğlak
Kredi, burs, borç, alacak-verecek, miras, nafaka vb ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz 15 günlük süreçtesiniz. Geçmişe özlem ve duygusallık ön planda.

Kova
Özel hayatınızı veya duygusal ilişkilerinizi ilgilendiren kararlar alabileceğiniz veya yeni başlangıçlar yapabileceğiniz 15 günlük süreç başlıyor. Yeni aşklar, evlilik veya ortaklık türünde konular gündeme gelebilir.

Balık
İşinizi veya iş yerinizi ilgilendiren değişiklikler yapabileceğiniz, evinizde tadilat ve dekorasyon işlerine zaman ayırabileceğiniz 15 günlük süreçtesiniz. Bu zaman zarfında biraz duygusal ve alıngan olabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları