Kimse gelmeyecek ama gidenler olacak

Güncelleme Tarihi:

Kimse gelmeyecek ama gidenler olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2014 00:18

“Transfer çalışmamız yok. Hiçbir oyuncuyla temasımız, görüşmemiz de yok. Mevcut kadromuzla hazırlık maçlarını oynayacağız ve son olarak Kadıköy’deki Olympiakos sınavının ardından gidecek oyuncuları belirleyeceğim.”

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni sezon öncesi takımın son durumunu ve hedeflerini anlattı. Topuk Yaylası’nda basın toplantısı düzenleyen sarı lacivertlilerin hocası, şunları söyledi...
- İlk hazırlık maçımızdan sonra daha yoğun bir şekilde programımıza devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmalarda hiçbir sıkıntı yaşamamış olmamız bizi mutlu etti. Gelen oyuncularımızın hepsi hazır geldiler. Bize çok fazla iş düşmedi. Onlara teşekkür ediyorum.
- Fenerbahçe’nin kaldığı noktadan 4. yıldızı takmak için koyduğumuz hedefe doğru iyi bir başlangıç oldu. Hedefimiz olan 4. yıldızı takmak için her türlü organizasyon hazır. Geçen yıl kaldığımız yerden devam edeceğiz. İyi bir takımız.

“DiEGO YABANCILIK ÇEKMEDi”

GENÇLERİMİZLE birlikte 30 kişiyiz. Diego hiç yabancılık çekmedi. Daha önceden tanıdığı arkadaşları var. Sanki uzun yıllardır bizimle birlikteymiş gibi. Transferle ilgili çıkan söylentiler var. Şu anda transfer çalışmamız yok. Hiçbir oyuncuyla temas edilmedi. Hiçbir oyuncuyla görüşülmedi bunun bir kez daha altını çiziyorum.
- Gidecek oyuncularımız olacak. İsim vermek için hazırlık maçlarını beklemek daha doğru olur. Bunun sakatlığı var, oyuncularla konuşacağımız konular var. Oyuncu sayımızın içinden olacak bu. Olympiakos maçı ardından her şey belli olacak. Gençlerin de kaderi şekillenecek.

Haberin Devamı

“NE YAPTIĞINI ÇOK İYİ BiLEN BiR TAKIMIZ”

FENERBAHÇE’de oynayan bütün futbolcular kazanma arzusu yüksek oyuncular. En büyük mutluluk Fenerbahçe gibi bir kulüpte oynamaktır. Ayrıcalığımızı açıkça görüyoruz. Buna karşılık bunun karşılığını da alıyoruz. Göklere çıkarılıyoruz. Fenerbahçe’de oynamak tabii ki çok güzel. Bunun bilincindeyiz.
- Burada herkes mutlu. Mutluluğun olduğu bir yerde başarısızlığın olacağını sanmıyorum. Kadlec her gün antrenman yapmış. Emre İtalya’ya gidip özel kürler almış. İlk defa bedensel bir kitle endeksi ile geldi kalecimiz Volkan. Caner’inden Hasan Ali’sine hepsi gerçekten de hazır bir şekilde geldi.

VE ŞAMPiYON SAHAYA iNiYOR

F.BAHÇE, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında bugün Düzce’de İran’ın Sepahan takımıyla karşılaşacak. Düzce’deki Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde kamp yapan sarı lacivertlilerin, İran ekibiyle 18 Temmuz Stadı’nda oynayacağı maç saat 18.00’de başlayacak. Fenerbahçeli futbolcular, yeni sezon formalarını ilk kez bugün giyecek. Karşılaşma FBTV’den canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

TOPUK Yaylası’nda yeni sezona bilenen Fenerbahçeli futbolcular, cuma namazını Bıçkıyanı Camisi’nde kıldı. Oyunculara köy sakinleri büyük ilgi gösterdi. Futbolcular imza vermekten yorgun düştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!