Çekiç adam Dirk Kuyt

Güncelleme Tarihi:

Çekiç adam Dirk Kuyt
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2014 00:13

Fenerbahçe’nin enerjisi bitip, tükenmek bilmeyen oyuncusu, “Çekiç Adam” diye bilinen Jan Jan lakaplı bir terapistle çalışıyor.

Haberin Devamı

Bu kişi sayesinde Kuyt, bağ ve kemik düzenini şekillendirip, farklı bir kimliğe bürünüyor. Yılda iki kez ilginç yöntemi uygulatıyor.

SAHAYA her şeyini veren ve özveriyle oynayan Dirk Kuyt, taraflı, tarafsız tüm futbolseverlerin övgüsünü topluyor... Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızının bu performansındaki gizli sırrı ise ortaya çıktı. Dünya Kupası’nda savunmada da forma giyen Kuyt, bu başarısını neye borçlu? Gelin birlikte bakalım...
Liverpool’da Premier Lig’in stresinden ve geriliminden uzaklaşmak isteyen Kuyt, Çekiç Adam olarak da bilinen Jan Jan lakaplı bir terapistle çalışmaya başladı. Alternatif tıp uzmanlarından oluşan bir ekibe kendini emanet eden Hollandalı, bağ ve kemik düzenini bu yöntemle yeniden şekillendirdi, farklı bir kimliğe büründü.
Kuyt’a bu yolculuğunda pedikürcüden, inanç şifacısına, hatta “dokunmanın ve hissetmenin” bilimi diye bilinen haptonomi uzmanına kadar pek çok kişi eşlik ediyor. Futbolcuların sadece fiziksel olarak değil duygusal anlamda hazır olması gerektiğine inanan Kuyt, yılda iki kez Çekiç Adam’la bir araya geliyor. Jan Jan, Kuyt’ın klemlerinden kemiklerine kadar her detayını çekiç vuruşlarıyla tararken, Hollandalı’nın vücudunun patronu olmasına katkı sağlıyor.

Haberin Devamı

ŞİFACISINA BÜYÜK DEĞER VERİYOR!

KUYT’ın hayatında Jan Jan kadar değeri olan bir diğer isim de şifacısı Henk de Gier... Hollandalı yıldızın aile bireyleriyle aynı apartmanda yaşayan Henk, elleriyle enerji verme özelliği ile biliniyor. Futbolcunun kasları üzerinde ellerini gezdirirken titremeye başlayan Henk de Gier, Dirk Kuyt’ın seanstan büyük bir güç ve inançla ayrılmasına yardım ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!