İstanbul amatörleri Kemal Bektaş'ın iftarında

Güncelleme Tarihi:

İstanbul amatörleri Kemal Bektaşın iftarında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2014 16:58

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun eski yönetim kurulu üyesi ve kurucusu Kemal Bektaş, İstinye Orhan Saka Amatörler Evin'de amatörlere iftar yemeği verdi.

Haberin Devamı

İftar yemeğine TFF yöneticisi ve Beden Terbiyesi Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, İstanbul Beden Terbiyesi İl Müdürü İlhami Koç, TFF yöneticisi Yemen Ekşioğlu, TFF Başkan Yardımcısı Ufuk Tatar, eski FİFA hakemi Ozcan Oal, MHK Üyesi Sadettin Güler, İl Hakem Kurulu'ndan Musa Soygarcı, Fahir Ersoy, Adil Uçankan, eski hakem Serdar Çakır ve çok sayıda amatör takım başkanı ve yöneticileri katıldı.

İstanbul'daki tüm amatör kulüplerin katıldığı iftar yemeğinde konuşan TFF yöneticisi ve Beden Terbiyesi Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, "İstanbul'da amatörlerin temelini atan Kemal Bektaş ağabeyimize teşekkürlerimizi sunarız. Tüm amatörlerin yardımına koşan ve destek veren Kemal Bektaş ağabeyin yolunda yeni projelerle amatörlerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

TFF İstanbul İl Onursal Başkanı Kemal Bektaş ise, "Türkiye'de futbol ve spor amatörlerin yüreklerindeki cesaretlerinden filizleniyor. Türkiye artık olimpiyatlarda ve turnuvalarda yerini alması gerekir. Bu nedenle alt yapıya ve amatör spora desteğimiz sürmeli" diyerek iftara katılanlara teşekkür etti.

Haberin Devamı

İstanbul amatörleri Kemal Bektaşın iftarında

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!