Stancu iddialı geliyor

Güncelleme Tarihi:

Stancu iddialı geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2014 01:29

Gençlerbirliği’nin Romen golcüsü, hem bireysel hem de takım olarak geçen yılki performansın üzerine çıkacaklarına inanıyor.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nde geride kalan sezon en çok gol atan oyuncu olan ve kritik maçlarda kritik puanlar kazandıran Bogdan Stancu, bu sezon daha iyi bir performans sergilemeyi hedefliyor.
Geçen sezon başı antrenmanlarına katılamadığı ve yüzde yüz hazır gelmediği için ilk haftalarda etkisiz kaldığını hatırlatan Stancu, “Biraz zamana ihtiyacım vardı. Mehmet Özdilek’in takımın başına geçişinden sonra fiziksel olarak hale geldim ve bu performansıma olumlu etki etti” dedi.
Hem santrfor hem de kanatlarda oynayabildiğini belirten, Stancu şunları söyledi:
Galatasaray ve Steaua Bükreş’te de hem sol açık hem de forvet olarak görev almıştım. 2 pozisyonda da rahatlıkla görev yapabilirim. Ancak kesinlikle forvet oynamayı tercih ederim. İleri uçta yalnız veya bir diğer oyuncuyla birlikte görev alma konusunda, performansım açısından bir fark göremiyorum. Saha içinde kendimi en iyi hissettiğim pozisyon santrfor mevkii. Zec’in ayrılışından sonra hücumda muhtemelen değişiklikler olacak. Bu futbolun doğasında var. Her zaman bazı oyuncular gelir, bazıları gider. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Burada yeni bir takım inşa etmeye başladık. Hem bireysel hem de takım olarak daha iyi bir sezon geçirebilecek kapasiteye sahip olduğumuza inanıyorum. Transfer döneminde, bazı tekliflerin geldiğini, menajerim bana iletti. Ben bu konular üzerine kafa yormak istemiyorum. Takımımla burada geçirdiğim zamana odaklanmış durumdayım ve iyi bir sezon geçirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!