TEKNEDE TAVLA KEYFI

İşadamı Erdinç Acar, tekneyle çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor.

Haberin Devamı

Yalıkavak’a demir atan Acar, önceki gün bir arkadaşının teknesine misafir oldu. İki arkadaş uzun süre tavla oynadı.

Ege'de Latin rüzgarı

Ege’de seyreden yelkencilerin lezzet durağı Martı Marina&Yacht Club Mistral, yarın akşam Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars’ı ağırlayacak. Sicimoğlu ve grubu, mekânda Latin rüzgârları estirecek.

Bodrum turu

Harun Tan’ın babası Oral Tan, bu yaz da tatilini Bodrum-Gündoğan’daki evinde geçirmeyi tercih etti. YKM’nin ünlü patronu, önceki gün eşi ve dostlarıyla çıktığı tekne turunda görüntülendi.

Türkbükü’nde bayram eğlencesi

Türkbükü’ndeki Kuum Hotel, bayram boyunca her gün “happy hour” partileri düzenleyecek. Bayramın ilk üç günü tatilciler, DJ Suat Ateşdağlı’nın müzikleriyle eğlenecek. Bodrum’un en popüler beach club’larından Kuum Beach, 31 Temmuz Perşembe günü de arabesk partileriyle adında söz ettiren Cenk Çöteli’nin “Her Telden by Çöteli” partisine ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Ünlülerin adresi

Bodrum’un popüler mekânlarından Sarnıç Beach, 1993’ten bu yana Bitez’de hizmet veriyor. Levent Köksal ve Vedat Atlı’nın işletmeciliğini yaptığı beach’in müdavimleri arasında ünlü isimler de var. Cem Yılmaz, Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ ve Ozan Güven’in de tercih ettiği mekân, tatilcilere sörf ve yelken yapma imkanı da sunuyor.

Yazarın Tüm Yazıları