Mars, Akrep burcuna geçiyor

Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gezegenler, hafta sonu için fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi ikna etmeye çalışıyor. Ancak gerçek durum bu olmayabilir.
Dolayısıyla, planlarınızı duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var.
Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor.
Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini aşağıda detaylı şekilde ele aldım.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...


Koç
Bugünden itibaren ikili ilişkilerinizdeki sorunlar azalmaya başlıyor. İlgi alanınız, ortak kaynak veya ortak para kullanımı konularına kayıyor. Gizli ilişkilere eğilim artabilir.

Boğa
İkili ilişkilerinizin önem kazanmaya başlayacağı bir dönem. İnatçılıktan veya ısrarcı olmaktan kaçınabilirseniz, ilişkilerinizin gelişip besleneceği bir süreç olabilir. Aksi takdirde, ilişkilerde zorlanmalar söz konusu olacaktır.

İkizler
Zaman zaman yaşanabilecek anlaşmazlıklara rağmen birlikte çalıştığınız insanlarla olumlu ilişkiler içinde olabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Yengeç
Bugünden itibaren, çocuğunuz varsa onlarla ilgili konular ve ilişkileriniz daha fazla ön plana çıkmaya başlayacak. Biraz eğlence herkese iyi gelecektir.

Aslan
Bugünden itibaren evinizi ve ailenizi ilgilendiren konular yakın çevre ilişkilerinizden daha fazla ön planda olabilir. Evde ihmal ettiğiniz veya hayal ettiğiniz değişiklikleri yerine getirebilirsiniz. Harcamalar artabilir.

Haberin Devamı

Başak
Bugünden itibaren 6 hafta boyunca yakın çevre (kuzenler, teyzeler, kardeşler, komşular vb) ilişkileriniz ön planda olacak. Tartışmalardan kaçınmanız durumunda keyifli aktiviteler söz konusu olabilir. Seyahatler ve çevreyle iletişim artıyor.

Terazi
Burcunuzu terk eden Mars, maddi alanlarda biraz da olsa rahatlamanız anlamına gelebilir. Önümüzdeki 6 hafta boyunca parasal konular ön plana çıkıyor. Çalışmalar maddi konularda yoğunlaşabilir. Enerjinin doğru kullanılması maddi kazançlara, yanlış kullanılmasıysa maddi kayıplara neden olabilir.

Haberin Devamı

Akrep
Burcunuza geçen Mars, kendinizi daha enerjik hissetmenize ve ilerlemek istediğiniz konularda kendinizi gösterebilmenize olanak tanıyacaktır. Çekiciliğiniz de artıyor. Ancak riskli hareketlerden, yerlerden ve kişilerden uzak durmalısınız. Ufak tefek sakarlık ve kazalara karşı tedbirli olunması gereken bir dönem.

Yay
Başkalarının işleriyle ilgilenmek veya haklarını savunmak isteyebileceğiniz, gizli işlerin ön planda olabileceği veya yalnız başınıza kalmayı tercih edebileceğiniz 1.5 aylık süreç başlıyor. Gizli düşmanlara karşı tedbir almak ve sağlığa önem vermek gerek. Keyifli seyahatler de ön planda!

Oğlak
Sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkileriniz, grup aktiviteleri önümüzdeki 6 haftalık süreçte ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde esnek olmayı başarırsanız, keyifli bir süreç ve yeni sosyal çevreler sizi bekliyor olacak.

Haberin Devamı

Kova
Mars’ın Akrep burcuna geçmesi, sizin için kariyerinizi ilgilendiren konuların ön plana çıkması anlamına geliyor. Daha fazla toplum önünde yer alabilir, bu anlamda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Planlı ve disiplinli olabilirseniz, çalışmalarınız altın değerinde sonuçlar doğurabilir.

Balık
Kilo almaya elverişli günlerdesiniz. İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var. Önümüzdeki altı hafta boyunca, hukuk ve eğitim başlıklı konulara daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Bu alanlarda yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Yurtdışı ilişkilerde sorun yaşatabilir.

Yazarın Tüm Yazıları