'W.Bremen Hajrovic'le meydan okudu'

Güncelleme Tarihi:

W.Bremen Hajrovicle meydan okudu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2014 11:03

Alman ekibi Werder Bremen, lisansı çıkmadan hazırlık maçlarında oynatmayacağı belirtilen Galatasaraylı Izet Hajrovic'i sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan geçtiğimiz haftalarda kaçar gibi ayrılan ve Alman kulübü Werder Bremen'e transfer olan Izet Hajrovic'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Werder Bremen'de oynadığı hazırlık maçında Hajrovic'i sahaya sürerek daha önce FIFA'ya şikayette bulunan Galatasaray'a adeta meydan okudu.

Boşnak futbolcu, Werder Bremen ile Avusturya takımı Wacker Innsbruck arasında oynanan ve alman ekibinin 5-2 kazandığı maçta ilk kez Werder Bremen forması giydi. Hajrovic karşılaşmada bir gol atarken bir de asist yaptı.

Hajrovic'in lisans sorunu ve Galatasray'ın FIFA'ya yaptığı şikayetle ilgili konuşan kulübün sportif direktörü Thomas Eichin, Hajrovic için istedikleri belgenin Türkiye'den kendilerine verilmemesine şaşırmadığını belirtirken "FIFA transferin hukuki olup olmadığına karar verecek. Bu konuda şüphemiz yok. Her şeyin usülüne uygun olduğuna inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!