Ankara'da herkesi dehşete düşüren görüntü

Güncelleme Tarihi:

Ankarada herkesi dehşete düşüren görüntü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2014 10:21

Başkentliler dün Ankara Bulvarı'nda gördükleri sürücü karşısında dehşete kapıldılar.

Haberin Devamı

Sürücü ve yanındaki kadın arkadaşının araç hareket halindeyken, ayaklarını camdan dışarı çıkarması şaşkınlık yaratırken, "Yanındaki tamam da sürücü, ayağını dışarı çıkararak nasıl araç kullanıyor" sorusuna neden oldu.

Dün akşam Başkent'te saat 18.45 sularında Ankara Bulvarı'nda Sıhhiye İstikametine doğru, Tandoğan mevkiinde seyahat edenler 'şımarık' sürücü karşısında dehşete kapıldılar. Sürücü camından ayağını dışarı çıkaran genç adamın, yanındaki kadın arkadaşı ise iki ayağını birden camdan dışarı çıkarırken, görenler, " İşte kazalar böyle oluyor, sadece kendilerinin değil, kurallara uyan, çoluk çocuk ailesiyle yola çıkan masum insanların da hayatlarını tehlikeye atıyorlar" yorumunu yaptılar.

ANKARA BULVARI NERESİ?

14 km. uzunluğundaki Ankara Bulvarı, diğer adıyla Yeni Çiftlik Bulvarı, Başkent'in Batı koridorundaki trafik yükünü azaltmak amacıyla yapılmıştı. Ancak Atatürk Orman Çiftliği'nin (AOÇ) ortasından geçmesi nedeniyle büyük tartışma yaratırken, AOÇ'de yapımı süren yeni Başbakanlık binasının şehre bağlantısını da burası gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Başkentin en yoğun nüfusa sahip ilçeleri Etimesgut ve Sincan'ı da merkeze, Sıhhiye'ye taşıyan Bulvar, aynı zamanda Eskişehir ve İstanbul yollarına da alternatif olarak kullanılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!