Sağ kanatta sirtaki

Güncelleme Tarihi:

Sağ kanatta sirtaki
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2014 00:01

Bonservis bedeli olmayan 33 yaşındaki futbolcu, siyah beyazlıların kendisine önerdiği yıllık 1 milyon 500 bin Euro’yu kabul etti.

Haberin Devamı

Eğer tecrübeli oyuncu 25 maç oynarsa kontratı otomatik olarak 1 sene daha uzayacak.

BEŞİKTAŞ defanstaki eksiğini Komşu’dan giderecek. Siyah beyazlılar hem sağ kanatta hem de stoperde oynayabilen Loukas Vyntra ile anlaşmaya vardı. Kulübün ekonomik imkanlarına uygun olarak 1 yıllık 500 bin Euro önerilen Yunan Milli Takımı’nın da defans oyuncusu Loukas Vyntra Başkan Fikret Orman ve yönetiminin bu teklifini kabul etti.

LEVANTE’DE 2 GOL

BAŞKAN Orman ve yönetiminin yoğun çalışmaları sonucunda takıma kazandırılan Vyntra için basın sözcüsü Metin Albayrak “Şu anda Yunan oyuncu ile her konuda anlaştık. Vyntra ile yapılan sözleşme gereği bu oyuncu 25 maç oynarsa sözleşmesi 1 yıl da uzatılacak. Eğer Beşiktaş Yönetimi istemez yollarsa 100 bin Euro ödenerek ayrılacak” ifadelerini kullandı.

GÖKHAN DA YOK VYNTRA DA

Haberin Devamı

ÖTE YANDAN Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda 30 Haziran’da Feyenoord ile karşılaşacak olan Beşiktaş, UEFA’ya listeyi yolladı. Bu tur için yollanan listeye siyah beyazlılar sadece iki yeni oyuncusu Cenk Tosun ve Demba Ba’yı dahil ederken Loukas Vyntra ve bir türlü anlaşma sağlanamayan Gökhan Töre’nin de adı yok.

Babası Çek, Annesi Yunan olan Vyntra, Panathinaikos formasıyla iki lig, bir kupa şampiyonluğu yaşadı. 33 yaşındaki oyuncu Dünya Kupası kadrosunda olsa da hiçbir karşılaşmada forma giymedi.

KAMP HUZURLU AMA YETERLi DEĞiL

Beşiktaş, yaşanan sıkıntılara karşın huzurlu iki kamp geçirse de Feyenoord’la oynanacak Devler Ligi maçlarına hazır bir görüntü çizmedi.

YENİ sezon hazırlıkları kapsamında 2 etaplı yurt dışı kamplarını tamamlayan Beşiktaş’ta Slaven Bilic, halinden memnun. Almanya’da bir maçın iptal edilmesi, İngiltere’de Önder Özen’in istifa etmesi gibi sorunlar yaşayan siyah beyazlıların hocasının tek problemi transferlerin gecikmesiydi. Gelecek yıl oynatacağı şablonu belirleyen ve buna göre çalışmaları yaptıran Hırvat hocanın sistemi olan 4-2-3-1 için iki eksik var: 10 numara ve bir kanat.

DEMBA BA COŞKUSU

DEMBA Ba’nın transferiyle forvet hattında rahatlayan Beşiktaş’ta Muhammed Demirci ise her iki kamp döneminde de yıldız aday adayı olmaktan bile uzak kaldı. Sonuçta Kartal, huzurlu bir kamp dönemi geçirmiş olsa da Feyenoord maçlarına tam anlamıyla hazır olduğunu söylemek zor. Ali DANAŞ (DHA)

KARTAL’I GURURLANDIRACAĞIM

Haberin Devamı

MAINZ ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ilk kez forma giyen yıldız oyuncu Demba Ba, siyah beyazlı taraftarları gururlandıracağını söyledi. 29 yaşındaki oyuncu twitter’dan yaptığı açıklamada “Mutlu ve guruluyum.” dedi.


Şan Ökten’e anma töreni

BEŞİKTAŞ’ın eski yöneticilerinden Şan Ökten için ölümünün 27. yıl dönümünde anma töreni düzenlendi. Ökten’in Kuzguncuk’taki kabri başındaki törene Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, genel koordinatörü Levent Çifter da katıldı.

Biletler satışa çıkıyor

DEVLER Ligi 3. ön eleme turunda Feyenoord ile karşılaşacak Beşiktaş’ta deplasmanda siyah beyazlılara ayrılan biletler bugün satışa çıkacak. Pasaportlarla alınabilecek biletlerin fiyatları ise 25 Euro olarak açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!