345 bin forma, 35 milyon euro gelir

Güncelleme Tarihi:

345 bin forma, 35 milyon euro gelir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2014 23:57

James Rodriguez, forma satışıyla bonservis bedelinin neredeyse yarısını karşılaşmış oldu.

Haberin Devamı

REAL Madrid’in kadrosuna kattığı Kolombiyalı yıldız James Rodriguez bonservis bedelinin büyük kısmının forma satışından çıkardı. Başarılı futbolcunun Real ile sözleşme imzalamasının ardından geçen iki günde toplam 345 bin forma satışı yapıldı.

İKİ GÜN YETTİ

Ortalama 100 Euro olan formalardan dünya devi Madrid ekibi, 2 günde yaklaşık 35 milyon Euro gibi bir rakamı kasasına koymuş oldu. Yani James Rodriguez, 80 milyonluk bonservis bedelinin neredeyse yarısını iki gün sonunda karşılaşmış oldu.

ÜÇ BÜYÜKLER YAKLAŞAMADI

FORMA satış rakamları değerlendirildiğinde Üç Büyükler’in yaklaşık 1 haftalık satışları, Rodriguez’in iki günlük satışının yanına bile yaklaşamadı. İşte satışlar;

TAKIM SATIŞ

F.BAHÇE 48 bin
BEŞİKTAŞ 32 bin
G.SARAY Resmi rakam yok


YA RUIZ YA MARIN

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman’ın Manuel Lanzini transferinden vazgeçtiklerini açıklamasının ardından ibre Dünya Kupası’nda da parlayan Bryan Ruiz ve Marko Marin’e çevrildi.

Federasyon delegesi eren

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikiret Orman, Futbol Federasyonu kongre delegesi olarak Edip Eren’i seçti. Edip Eren önceki akşam Vodafone Arena’da verilen iftara Başkan Fikret Orman ve yöneticilerle katıldı.

Luis Suarez El Clasico’ya yetişebilir

LA Liga’da 2014-15 fikstürü çekilirken El Clasico tarihleri de belli oldu. Real Madrid ile Barcelona arasında ligin ilk yarısındaki karşılaşma 25 Ekim haftasında Bernabea’da, ikinci devredeki maç ise 21 Mart haftasında Barcelona’da oynanacak. Cezası nedeniyle 9 ay sahalardan men cezası laan Katalanların yeni transferi Luis Suarez, maç 26 Ekim’de oynanırsa Barça’daki ilk tecrübesini El Clasico ile yaşayabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!