Tire Kutsan ambalajın lideri

Güncelleme Tarihi:

Tire Kutsan ambalajın lideri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2014 01:29

AVUSTURYA’nın 30 ülkede faaliyet gösteren kağıt ve ambalaj devi Mondi Grubu’nun iştiraki olan Mondi Tire Kutsan, 40’ıncı kuruluş yılını kutluyor.

Haberin Devamı

1974 yılında 1900 Tireli’nin bir araya gelerek tohumlarını attığı şirket, bugün 700’ü aşkın iş ortağı ve bin 200 çalışanıyla Türkiye’nin en büyük 186’ncı sanayi şirketi olarak yoluna devam ediyor. “Önceliğimiz insan” mottosuyla hareket eden Mondi Tire Kutsan’ın CEO’su Hakan Tiftik, “Böylesine büyük bir organizasyonda Mondi ailesinin bir parçası olmaktan ve özelikle son beş yılda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla, büyük modernizasyon projeleri ile birlikte, yürüdüğümüz bu yolda Mondi olarak ambalaj sektöründe liderliği göğüslemenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

FSC sertifikalı

Oluklu mukavva ambalaj iş kolunda faaliyet gösteren Mondi Tire Kutsan, Türkiye’de dört kutu ve bir kâğıt fabrikası ile faaliyet gösteriyor. Sektöründe FSC (Forest Stewardship Council = Orman Yönetim Konseyi) sertifikasına sahip ilk firma olan Mondi Tire Kutsan, orman yetiştiriciliğinden başlayarak, odun hammaddesinden selüloz ve kağıt üretimi, geri kazanılmış kağıt ve ambalaj kağıdı ile oluklu mukavva ambalaj üretimine kadar tüm kağıt ve ambalaj üretim faaliyetlerini gerçekleştirerek entegre çözümler sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!