SEREN GEYŞA OLDU

Oyuncu ve şarkıcı Seren Serengil, şimdi de modacı oldu. Kimono koleksiyonu hazırlayan Serengil, tasarımlarının modelliğini de yaptı.

Haberin Devamı

Seren Serengil, Derya ve Hülya Çopur tarafından iki yıl önce Londra’da kurulan Copur’s London adlı markayla işbirliği yaptı. Plaj kıyafetleri ve kimono koleksiyonu hazırlayan Serengil, tasarımları için modellik de yaptı ve Capri Adası’nda objektif karşısına geçti. Koleksiyonuyla iddialı olduğunu belirten Serengil, tasarımlarının yakında popüler tatil beldeleri Alaçatı ve Türkbükü’ndeki butiklerde satışa sunulacağını söyledi. Londra’nın yanı sıra Kuveyt, Riyad ve Dubai’deki lüks mağazalarda satılan Copur’s London için Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde de bir showroom açan Derya ve Hülya Çopur kardeşler, şu sıralar yeni koleksiyonlarını Londra ve Paris’te sergilemeye hazırlanıyor.

Hayırlı işler
Türkiye Emniyet Teşkilatı Şehitleri Malulleri Dul, Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı (TEYEV), The Grand Tarabya Otel’de iftar daveti verdi. TEYEV Başkanı Maral Öztekin, İcra Kurulu Başkanı Gül Mutlu ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gülhan Altınok’un ev sahipliği yaptığı iftara iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı. TEYEV’e katkısı olan kişi ve kuruluşlara plaket verilmesiyle başlayan davet, fasılla devam etti. Bağışlardan elde edilen gelir, şehit çocuklarının eğitim masrafları için kullanılacak.

Haberin Devamı

Artık esmer
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören, imaj değişirdi. Yıllardır sarışın olan Demirören, kısacık kestirdiği saçlarının rengini koyulaştırdı. Demirören, yeni imajıyla önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.

Aslanlar tatilde
İşadamı Murat Aslan ve eşi Beyza Aslan, çocuklarıyla çıktıkları Bodrum tatilinde görüntülendi. Cennet Koyu’na demir atan Aslan Ailesi önceki gün botla mavi tura çıktı, Murat Saygı’nın eşi Gül Gölge Saygı da onlara eşlik etti.

Formunu yogaya borçlu
Şehnaz Tuna, Akmerkez’de bir kolunda köpeğini taşıdığı çantası, diğer kolunda yoga matı ile görüntülendi. Etiler Şamdan’ın işletmeciliğini yapan Tuna, formunu yogaya borçlu olduğunu söyledi.

Yeni yaş
ART Dış Ticaret’in sahibi Özalp Argüder’in eşi Şule Argüder, yeni yaşını Hotel Les Ottomans’da kutladı. Pastasını kızı Özge ve damadı Semih Sander’le birlikte kesen Şule Argüder’i bu mutlu gününde dostları da yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

45’lik eğlence
Selçuk Alagöz, cuma akşamları Bodrum’daki Mu Art Plaj-Cafe’de “45’lik Geceleri” düzenliyor. Atılım Grubu’nun eşlik ettiği Alagöz, geçmişten günümüze en sevilen şarkılarla tatilcilere nostaljik eğlence sunuyor.

Bodrum’un en POPüleri
Tolga Sezgin ve Can Soylu’nun geçtiğimiz kış Nu Pera’da açtığı Pop adlı mekânın yazlık şubesi, Türkbükü’ndeki Maki Otel’in bünyesinde hizmete girdi. Kısa sürede Bodrum’un en popüler adresleri arasına adını yazdıran Pop, bugün New York ve Londra gece hayatının en ünlü DJ’lerinden DJ Lora’yı ağırlayacak. Gündüz Maki Beach’te performans sergileyecek olan DJ Lora, gece de Pop’ta DeeJaccc ile beraber tatilcileri eğlendirecek.

Yazarın Tüm Yazıları