Kahvede silahlı kavga: 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Kahvede silahlı kavga: 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2014 13:02

KOCAELİ’nin Körfez İlçesi’nde dün akşam saatlerinde iki grup arasında çıkan tartışma tabancaların kullanıldığı kagaya dönüştü. Olayda, kavgaya karışanlardan biri ile yoldan geçen bir kadın yaralandı.

Haberin Devamı

Olay dün saat 19.00 sıralarında Körfez İlçesi Tütünçiftlik Semti’ndeki Güney Mahallesi Atlı Sokak’ta meydana geldi. Sokaktaki kahvede arkadaşlarıyla oturan ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen 42 yaşındaki İlhami Emre, daha önceden kavgalı olduğu Nihat S. ve 3 arkadaşının içeri gördüğünü görünce sinirlendi. İki grup arasında tartışma başlayınca İlhami Emre, üzerindeki tabancasını çıkardı. Bunu farkeden Nihat S. de tabancasını çekerek ateş etmeye başladı. Olay, karşılıklı ateşle kahve dışına taşarken İlhami Emre beline isabet eden kurşunla yaralandı. Tabancalardan çıkan kurşunlardan biri de sekerek, yoldan geçen 42 yaşındaki Şükran Yücel’e isabet etti.

Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Nihat S. ve yanındaki arkadaşları otomobile binerek kaçtı. Hastaneye kaldıralan yaralılardan Şükran Yücel yapılan tedavisinin ardından taburcu edilirken, belinden yarananan İlhani Emre ise ameliyata alındı. Polis, daha önce aynı gruplar arasında benzer olaylar yaşandığını belirtirken, kaçan 3 kişinin yakalanması için çalışma sürdürülüyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!