Ekmeleddin İhsanoğlu rekora koşuyor

Güncelleme Tarihi:

Ekmeleddin İhsanoğlu rekora koşuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2014 11:17

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 10 farklı siyasi partinin desteğiyle "çatı aday" olarak giren Ekmeleddin İhsanoğlu, gezi rekoruna koşuyor.

Haberin Devamı

İhsanoğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun hazırladığı takvim uyarınca 11 Temmuz'da resmen başlayan propaganda süresinde, her gün farklı ile gitti.

Kimi zaman bir güne birkaç ili sığdıran İhsanoğlu, şu ana kadar 15 şehri ziyaret etti. Seçim çalışmalarına memleketi Yozgat'la başlayan İhsanoğlu, hemen ardından da Hacıbektaş'a gitti. İhsanoğlu'nun bunun ardından gelen ziyaret programı ise şöyle gerçekleşti;
Kırşehir,Ankara, Bursa, Aydın, Sakarya,Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, istanbul, Antep, Erzurum, Konya, Kocaeli.

Bugün Kayseri'ye giden olan İhsanoğlu, yarın ise Diyarbakır'da miting yapacak. İhsanoğlu bayram öncesi Antalya'ya da gidecek.

Bayramın ilk gününü İstanbul'da geçirecek olan "çatı aday", daha sonra ise Karadeniz'e geçecek. İhsanoğlu'nun güney programında ise Adana, Mersin ve Hatay mitingleri bulunuyor.

Haberin Devamı

GÜRSEL TEKİN: "KILIÇDAROĞLU, 'KEMAL ÇELEBİ' OLDU"

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da, Cumhurbaşkanlığı seçim süreci boyunca 40 ile gittiğini belirterek, "Genel Başkan, adeta Evliya Çelebi gibi oldu. Kemal Çelebi oldu" diye konuştu. Tekin, Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkan olduktan sonra Türkiye'deki tüm illeri ziyaret ettiğini de vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!