En pahalı yedek kaleci

Güncelleme Tarihi:

En pahalı yedek kaleci
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 23:58

Muslera’nın arkasında yedek oturacak olan milli kaleci 1 yıl için 1 milyon 300 bin Euro garanti, maç başı ise 20 Euro para alacak.

Haberin Devamı

Yani Beşiktaş’ın birinci kalecisi olan Tolga Zengin’den daha fazla kazanacak.

G.SARAY'ın 1 yıllığına kiraladığı Sinan Bolat, belki de hiç oynamadan servet kazanacak. Sarı kırmızılıların 1 numaralı file bekçisi Muslera’nın arkasında oturacak olan milli kaleciye ödenecek ücret bir anda gündemi değiştirdi. G.Saray'dan yıllık 1 milyon 300 bin Euro alacak Sinan 1 dakika bile oynadığı maçlar için 20 bin Euro alacak.

SOYADI ZENGİN!

SİNAN’ın alacağı yıllık ücret yedek bir kaleci için astronomik bulunuyor. Bunun net örneği ise Beşiktaş’ın as kalecisi Tolga Zengin’in aldığı para. Başarılı file bekçisi siyah beyazlılardan yıllık 1 milyon 250 bin Euro garanti, maç başı ise 12 bin Euro alıyor. Bu arada sarı kırmızılılar Sinan için KAP’a bildirdiği 1.3 milyon Euro’luk rakamın içinde, genç kalecinin Porto’dan 200 bin Euro alacağı ve 100 bin Euro’luk menajer maliyetinin olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

KALECiSEVER ASLAN

G.SARAY’ın yedek kalecilerine harcadığı paralar sürekli gündem oldu. Sarı kırmızılılarda 11 sene forma giyen Aykut Erçetin, 2003-2014 yılları arasında, bir çoğu kupa maçı ve sonradan dahil olduğu lig maçları olmak üzere sadece 39 maçta forma giydi. Yani Aykut yılda ortalama 3.5 maçta oynadı. Bu sene kadroda yer bulamayacak olan Aykut geçen sene 500 bin Euro garanti para alıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!