Demba Ba bayıltır

Güncelleme Tarihi:

Demba Ba bayıltır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 23:38

Beşiktaş’ın Senegalli yıldızını Nuri Alço yere göğe sırdıramadı...

Haberin Devamı

Yeşilçam’ın ünlü aktörü, “Demba Ba gerçekten müthiş bir yetenek, futbol zekası da tartışılmaz. O, gelecek sezon temposuyla rakiplerini deyim yerindeyse bayıltır” dedi.

BEŞİKTAŞLILIĞIYLA bilinen Türk sinemasının ünlü sanatçısı Nuri Alço, siyah beyazlıların Senegalli yıldızı Demba Ba’yı öve öve bitiremedi... Beşiktaşlı yöneticiler Ahmet Ürkmezgil ve Erdal Torunoğulları’nın düzenlediği iftar yemeğine; Alço ile birlikte siyah beyazlıların efsane oyuncusu Gökhan Keskin, sanatçı Mahmut Hekimoğlu; Divan Kurulu üyeleri Cevdet Fidan ve Orhan Kırca da katıldı. İftar yemeğinde keyifli sohbetler yaşandı...

‘Demba Ba fırtına gibi esecek’

Erdal Torunoğulları’nın “Başkanımız Fikret Orman ve yönetim olarak taraftarları coşturacak müthiş bir transfer yaptık. Siz sanatçı gözüyle Demba Ba ve Beşiktaş’ı nasıl görüyorsunuz” diye yöneltilen soru üzerine Nuri Alço hafifçe gülümseyerek, “Yurt içi ve dışında hemen hemen tüm ligleri takip ederim. Demba Ba geldi ya... Söylenecek hiç bir şey yok. Müthiş bir teknik, futbol zekası da muhteşem. Hem de fırtına gibi. Yeni sezonda Demba Ba rakipleri bayıltır” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘BiZDEKi FORVETLER ONLARDA YOK’

BEŞİKTAŞ’ın G.Saray ve F.Bahçe’ye oranla daha kaliteli forvetlere sahip olduğunu söyleyen Alço, “Mustafa Pektemek de son yılların en başarılı forvetlerinden. Hazırlık maçında attığı gollerin hepsi çok şık. Beşiktaş taraftarlarına sesleniyorum kombinelerini şimdiden alsınlar her maç kapalı gişe oynansın” ifadelerini kullandı.

ONLAR BiZDEN KORKSUN

Ersan, “Kalitemiz ortada Feyenoord karşısında turu geçmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Avrupa’yı özledik” diye konuştu..

BEŞİKTAŞLI Ersan Gülüm, Avrupa’yı özlediklerini belirterek, “Bizim kalitemiz ortada. Feyenoord’dan korkmuyoruz, onlar bizden korksun. Turu geçmek için ne gerekiyorsa yapacağız. İnşallah Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız. Taraftarımız bize güvensin. Rakibimize nasıl bir taraftar olduğumuzu gösterelim” diye konuştu.

Demba Ba bu sene GOL ŞOV YAPAR

Siyah beyazlı takımın hem teknik, hem de genç bir ekip olduğunu anlatan sanatçı Mahmut Hekimoğlu, Nuri Alço’nun sözlerine katıldığını vurgularken sözlerine şu şekilde devam etti: “Beşiktaş’ı Demba Ba sürükler ve her maçta gol şov yapar. Benim için Veli Kavlak, Olcay, Oğuzhan, Necip, Atiba, Motta da önemli değerler. Beşiktaş yönetimi bir taraftan stadı yaparken diğer yandan da iyi transferler gerçekleştirerek takdiri hak ediyor” yorumunu yaptı.


‘SÜREYYA ABİ MÜTHİŞ’

BJK TV’ye konuşan Ersan,şöyle devam etti: Yeni formalarımızdan en çok beyaz formayı beğendim. Formalar için çekilen reklam filmi çok güzel olmuş, Süreyya Abi de müthiş oynamış.”

Haberin Devamı

Serdar kurtuluş kampta ‘27’ dedi

BEŞİKTAŞLI Serdar Kurtuluş, 27. doğum gününü dün kampta kutladı.
Arkadaşlarıyla birlikte pasta kesen Serdar, pastanın ilk diliminı Bilic’e ikram etti. Teknik heyet ve futbolcular, Serdar Kurtuluş’a yeni yaşında mutluluklar diledi.

BEŞİKTAŞ’ın yenilenen mabedi Vodafone Arena’da inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Stattan Sorumlu Yönetici Ümit Güner, “Vodafone Arena için gecemizi gündüzümüze katıyoruz” dedi.

Cenk Koray anıldı

BEŞİKTAŞ’ın eski yöneticilerinden Cenk Koray, ölümünün 14. yılında dün mezarı başında anıldı. Cenk Koray’ın Karacaahmet Mezarlığı’ndaki kabri başında gerçekleştirilen anma törenine, kulüp üyeleri, Koray’ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

LanzInI’ye Orman vetosu

Haberin Devamı

BILIC’in transfer listesinde yer alan Arjantinli orta saha oyuncusu Lanzini’nin transferine, River Plate’in sonu gelmeyen istekleri yüzünden Başkan Fikret Orman’dan veto geldi... Arjantin Kulübü’nün İspanya ve Portekiz’den talipleri olduğu gerekçesiyle Lanzini’nin bonservisini 4.5 milyon Euro’dan 5.5 milyon Euro’ya yükseltmesi üzerine Orman bu transferi rafa kaldırdı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!