Sambacılara cağ Kebabı, Potuk'a sarma, Kadlec'e suşi

Güncelleme Tarihi:

Sambacılara cağ Kebabı, Potuka sarma, Kadlece suşi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 23:30

F.Bahçeli aşçılar Topuk Yaylası’nda oyunculara dünya mutfağından lezzetler sunuyor.

Haberin Devamı

F.BAHÇE’nin Topuk Yaylası Tesisleri’nin aşçıları günün tamamını yemek yaparak geçiriyor. Brezilyalı oyuncular Cristian ve Diego etlerini Brezilya usulü şişlerle mangalda yapılmasını istiyor. Bu ikili cağ kebabına bayılıyor. Kadlec suşi hastası. Alves ve Meireles için de deniz ürünleri hazırlanacak.
Alper Potuk yaprak sarmasını çok seviyor. Mehmet Topuz ise takım arkadaşları için özel olarak Kayseri’den mantı getirtti ve yaptırdı. Oruç tutan Sow için ise aç kalmaması ve direncinin azalmaması adına iftarda ile sahurda özel menü hazırlanıyor.

MOUSSA SOW İftar ve sahur menüsü

Kampta oruç tutan futbolcuların başında gelen Sow için aşçılar özel iftar ve sahur menüleri hazırlıyor. Hafif yiyecekler tercih ediliyor.

Bayramlaşma 30 Temmuz’da

F.BAHÇE’de geleneksel bayramlaşma töreni, Ramazan Bayramı’nın 3. günü olan 30 Temmuz Çarşamba günü yapılacak. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde 10.30-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek bayramlaşma törenine yöneticiler, Yüksek Divan Kurulu ve kongre üyeleri katılacak.

Haberin Devamı

PORTEKİZLİLER kampta

F.BAHÇE’nin Portekizli oyuncuları Meireles ve Alves, yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti. Dünya Kupası nedeniyle ancak dün kampa katılan Portekizli futbolcular, yeni sezon öncesi rutin sağlık kontrolüne tabi tutuldu. İkili, hastanede hayranlarıyla bol bol da resim çektirdi.

Diego Ribas Türkçe öğreniyor

Ülkemizde herhangi bir konuda bilgi olmadan fikir oluyor. Beni tanımadan sevmeyebiliyor insanlar. İnşallah her maçı kazanırız da ben de sakin sakin oynarım. Kimsenin beni sevmesi için bir çabam olmaz.
Diego’nun transferiyle beraber çok daha yumuşak ve göze hoş gelen bir takım ortaya çıkacaktır. O liglerde oynamak kolay değildir. Ben de oralarda oynadığım için iyi biliyorum. İnşallah onu da bizi de güzel bir sezon bekliyordur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!