Maaşı geri vereceğiz

Güncelleme Tarihi:

Maaşı geri vereceğiz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 23:28

FENERBAHÇE Kaptanı Emre Belözoğlu, Topuk Yaylası kampında medyanın karşısındaydı. Tecrübeli futbolcu özetle şöyle konuştu...

Haberin Devamı

- 4. yıldız, Galatasaray ile rekabeti düşündüğümüzde bu olayı daha tatlı bir rekabet haline getirecek. Ümit ediyorum geçen seneden devam eden grafiğimizi sürdürüp başarılı olan taraf biz oluruz. Burada 6. yılımı dolduruyorum. Yeni sezona gördüğüm en iyi üçlü forma ile başlayacağız.

‘Her maç oynarım’

- FORMA satışlarımız iyi gidiyormuş. O yüzden başımız ağrıyacak. Çünkü herkes biz o formaları bedava alıyoruz sanıyor ama biz de para veriyoruz. İstekler çok fazla. Maaşımızla formaları satın alıp, tekrar başkana vereceğiz gibi görünüyor.
- Bu sene daha çok dikkat ediyorum yediğime, içtiğime. Ramazan’ın da girmesiyle araya biraz daha oturdu yemek düzeni. Yaş ilerledikçe daha dikkat etmek gerekiyor yediğine, içtiğine. Ben biraz daha geç öğrendim profesyonel yaşamayı. Bu sene istikrarsızlığı düzeltmek istiyorum. Hedefim, hoca görev verirse her maçta oynamak.

Bize karşı farklı oynayacaklar

Haberin Devamı

EMRE kendilerini kolay bir sezonun beklemediğini ifade etti, “Herkes bize karşı daha etkili, istekli oynayacak. O yüzden bizi zorlu bir sezon bekliyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!