Başkan'ın 'neden forma yok' öfkesi

Güncelleme Tarihi:

Başkanın neden forma yok öfkesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 23:27

F.Bahçe Başkanı, genel müdür Aydın Kirman’a yoğun bir dönemde forma kalmaması ve hiçbir yetkilinin Fenerium’da bulunmamasının affedilemez olduğunu söyledi. Kirman, yıllık izne ayrıldı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, formalar satışa çıktıktan sonra oluşan yoğun ilgiden dolayı büyük mutluluk duyuyordu. Sarı lacivertlilerin başkanı, pazar günü Fenerium’daki taraftar ilgisini yakından görmek için yönetim kurulundaki arkadaşlarından bazıları ile Fenerium’u ziyaret etti. Taraftarın yoğun ilgisi ile mutluluğu pekişen Yıldırım, forma raflarının bir çoğunun boş olduğunu görünce şaşırdı.
“Yeni formalar neden yok” diye soran Yıldırım, firmanın yöneticilerini çağırdı. Ancak günlerden pazar olması nedeniyle hiçbir yönetici Fenerium’da değildi. Taraftarın bu kadar yoğun ilgisine rağmen yöneticilerin hiçbirinin orada olmamasından dolayı büyük şaşkınlık yaşayan Yıldırım bu duruma öfkelendi.

‘BU OLAY KABUL EDİLEMEZ’

ERTESİ gün genel müdür Aydın Kirman ile karşı karşıya gelen Aziz Yıldırım, Fenerium’un genel müdürüne bu durumun nedenlerini sordu. Başkan Yıldırım, taraftardan formalar ve ürünlere bu kadar büyük ilgi varken isteklerin karşılıksız bırakılmasının ve rafların boş olmasının kabul edilemez olduğunu belirtti.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ayrıca, böylesine yoğun bir dönemde Fenerium’un hiçbir müdürünün de görevinin başında olmamasının affedilemez olduğunu dile getirdi. Aydın Kirman’a sert sözler söyleyen Yıldırım’ın bu çıkışı üzerine Kirman, yıllık iznini kullanmak üzere ayrıldı.

Haberin Devamı

Kiğılı duruma üzüldü

FENERIUM’un tüm yönetimini üstlenen ve tüm idaresi ile ilgilenen Abdullah Kiğılı’nın en önemli yöneticisi olan genel müdür Kirman’ın yaşadıklarının, Abdullah Kiğılı’yı da üzdüğü belirtiliyor. Kiğılı, Kirman’ın bir süre yıllık iznine çıkıp sonra yeniden göreve dönmesini istiyor.

Adidas alarma geçti

FORMALARA olan yoğun talebin karşılanamaması nedeniyle Adidas, 3 olan üretici sayısını 4’e çıkarttı. Ve sarı lacivertli kulübe forma yetiştirebilmek için çok yoğun bir biçimde mesai harcanmaya başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!