Türkiye huzur istiyor

Güncelleme Tarihi:

Türkiye huzur istiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2014 02:16

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu dün Mısır Çarşısı’nda esnaf ziyaretinde bulundu, “Herkes huzur içerisinde istikrar istiyor” dedi. İhsanoğlu daha sonra bir araya geldiği yabancı basın mensuplarına Boğaziçi’nde poz verdi.İhsanoğlu, TBMM Başkanvekili Meral Akşener, MHP Genel Başkan Yardımcıları Celal Adan ve Atilla Kaya ile Mısır Çarşısı’nda esnaf ziyaretinde bulundu.Çıkışta gazetecilerin soruları üzerine şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Milletle direkt temas halindeyiz ve candan alâka görüyoruz. Bu candan alâka samimi bir şekilde tezahür ediyor. Çünkü herkes huzur istiyor. Huzur içerisinde istikrar istiyor. Esnafın borçlarının bir an evvel ödenmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerek. Bu esnafımızın ve orta direği yaygın tabirle düşünmek lazım. Biz bunlarla birebir bu münasebeti kurarak onların dertleriyle hemdert, halleriyle hemhal olmak ve aynı zamanda bu insanlara gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

EKMELEDDİN İHSANOĞLU MISIR ÇARŞISI’NDA ESNAF ZİYARETİNDE / FOTOGALERİ

Türkiye huzur istiyor

ERDOĞAN’A YANIT

Haberin Devamı

(Sayın Başbakan Türkmenlere ilişkin eleştirinize ‘Kendisi bizim sayemizde o makamlara geldi. En yakından kendisi bilir ne kadar ilgilendiğimizi’ dedi, yanıtınız olacak mı, sorusuna) Benim bu göreve nasıl geldiğim açık seçik bir şeydir. Bu Türkiye hükümetinin aday göstermesidir. Türkiye hükümeti daha önce adaylar gösterdi, kazanamadı. Bu kamu görevlerine, uluslararası görevlere gelmek bir minnet borcu değil, millet adına yapılan hizmetlerdir. Ben bu hizmetleri çok iyi şekilde yaptığıma inanıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!