Enkazdan aşk çıktı

Güncelleme Tarihi:

Enkazdan aşk çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2014 01:10

İki buçuk yıl önce İtalya açıklarında karaya oturan yolcu gemisi Costa Concordia’nın enkazını kaldırmak için Giglio Adası’na gelen İngiliz kaynakçı, âşık olduğu İtalyan adalı kızından bebek bekliyor.

Haberin Devamı

İNGİLİZ Daily Mail gazetesine göre Virginia D’Elia (22), enkaz kaldırma çalışmalarında görev almak için Giglio Adası’na gelen İngiliz kaynak işçisi Simon Jackson (36) ile aşk yaşadığını söyledi. D’Elia erkek bebek beklediği sevgilisiyle birlikte İngiltere’nin Kent şehrine yerleşmeye hazırlanıyor.

2 BİN YABANCI GELDİ

Gigliolular, Virginia gibi kış aylarında nüfusu 800’e düşen bu küçük adada yaşayan genç kızların aşkı, gemi enkazında çalışmaya gelen üniformalı yabancılarda bulduğunu ve “bir faciadan böyle güzel şeylerin doğmasının kendilerini mutlu ettiğini” söylediler. Costa Concordia enkazında çalışan çoğu erkek 2 bin yabancı bugünlerde adayı terk edecek.

Yüzdürüldü, Cenova’ya gidiyor

13 Ocak 2013 gecesi Giglio Adası’nın birkaç metre açığında, 4 bin 200 yolcu ve mürettebatıyla kayalıklara oturarak 32 kişiye mezar olan Costa Concordia, 922 gün sonra son yolculuğunu yapıyor. Cenova Limanı’na götürülmek üzere yüzdürülen 114 bin tonluk kruvaziyerin yüzde 80’lik bölümü geri dönüşümde kullanılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!