Mersin İdmanyurdu Tita'yı transfer etti

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdu Titayı transfer etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 20:20

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, geçen sezon Antalyaspor'da forma giyen Tita'yı kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Bolu'daki ilk kampın 27 Temmuz'da sona ereceğini, ikinci etap için de Ramazan Bayramı'ndan sonra Avusturya'ya gideceklerini belirtti.

Birbirinden değerli ve kaliteli isimleri kadrolarına kattıklarını dile getiren Kahramanlı, transfer çalışmalarının yüzde 99'unu tamamladıklarını bildirdi. Kahramanlı, takımın başırısı için ellerinden geleni yaptıklarını, ancak kombine bilet ve loca satışları konusunda destek beklediklerinin altını çizerek, "Güçlü ve deneyimli bir takım göreceksiniz. Başımızda deneyimli bir hocamız var. Önümüzdeki sene Mersin İdmanyurdu'nun senesi olacak" dedi. Basın mensuplarının da desteğini isteyen Kahramanlı, asılsız haberlerin takıma zarar verdiğini ifade etti.

Kahramanlı, bir soru üzerine, İstanbul'da oynadıkları PTT 1. Lig play-off final maçındaki olaylar nedeniyle aldıkları seyircisiz oynama cezasının, Futbol Disiplin Talimatı'nda yapılan değişiklikte, tarafsız sahada oynanan müsabakalarla ilgili lehe bir hüküm bulunmadığından infazın devamına karar verildiğini hatırlattı.

Bu kararın değişmesi için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile telefonla görüştüğünü aktaran Kahramanlı, şöyle devam etti: "Bize yazı dün geldi. Biz de durum değerlendirmesini yaptık ve Demirören'e konuyu ilettik. Kendisi tarafsız sahada oynadığımız için bu tarz cezaların ne şekilde uygulanacağıyla ilgili bir talimat olmadığını söyledi. Bunu yeniden değerlendirecekler, bu talimatnameyi değiştirecekler. İnşallah önümüzdeki günlerde Mersin İdmanyurdu'na ya bir tribün cezası gelecek ya da para cezası uygulanacak. Biz bunun itirazını yaptık. Büyük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, inşallah cezamız kalkacak."

Tita da Mersin'e geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bu sezon iyi bir performans göstereceğime inanıyorum. Umarım ligi iyi bir sırada bitiririz" dedi.

Konuşmaların ardından Tita kendisini iki yıllığına kırmızı-lacivertli formaya bağlayan imzayı attı.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!