Bir tıkla alışveriş rahatlığı

Güncelleme Tarihi:

Bir tıkla alışveriş rahatlığı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2014 01:29

Tüketicilere büyük kolaylık sağlayan online alışveriş sayesinde insanlar artık internet ortamından vitrin geziyormuş gibi alışverişlerini yapabiliyor.

Haberin Devamı

Bu siteler sayesinde tüketiciler en uygun fiyata saatlerce vitrin gezmeden ulaşabildiklerini ifade ediyor. Sitelerin ilk kullanılmaya başlandığında oluşabilecek güvenlik zafiyetleri tüketicileri korkutuyordu, ancak kendilerini bu alanda geliştiren online alışveriş siteleri güvenilirliğini kanıtlamış görünüyor. Online ödeme sistemini güvenilir bulmayan tüketicilere ise kapıda ödeme seçeneği sunan birçok sitenin bulunması internet üzerinden alışverişi cazip kılıyor.

REKABET ARTTI

Tüketicilerin büyük ilgisi sonucunda sayısı gün geçtikçe artan online alışveriş siteleri, tercih edilmek için müşterilerine sayısız fırsat sunuyor. Tüketiciye bilgisayar başından kalkmadan alışveriş keyfi yaşatan bu siteler, bedava kargo, ikinci ürün bedava ve yüzde 90’a varan indirim uygulamaları gibi birçok fırsat sunarak rekabet ortamında başarılı olmaya çalışıyor. Oluşan bu rekabet ortamı ise yine müşteriye fırsat olarak dönüyor.

Haberin Devamı

YEME İÇME DE ARTIK ONLİNE

Gelişen online alışveriş sektörü sunduğu kupon kodu sistemi ile müşterilerine sadece kıyafet alanında değil gıda ve eğlence alanında da birçok fırsat sunuyor. Bu sayede tüketiciler internet ortamı üzerinden, gitmek istedikleri mekanlara uygun fiyatlara rezervasyon yaptırıp, fırsat menülerinden faydalanabiliyor. Buna ek olarak son zamanlarda konser ve tatil fırsatları da internet siteleri üzerinde sunulan hizmetlerin arsında yerini aldı. Tüketiciler ise online sitelerden daha uygun fiyatlara ulaşabildikleri konser biletleri ve tatil paketlerinden memnun olduklarını ifade ederek ve bu sistemle satış yapan online firmaların sayısının artmasını bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!