Engelleri görmezden gelmeli!

Dün de belirttiğim gibi, gezegenler önümüzdeki iki üç hafta boyunca rüzgarı arkamıza alıp gideceğimiz yere varmamıza (ya da belli amaçlarımıza ulaşmamıza) yardım ediyor.

Haberin Devamı

Ancak, bu durum yolumuzun üzerinde bizi bekleyen engeller ya da bizzat bizi engellemeye çalışan kişiler olmayacağı anlamına gelmiyor. Örneğin, ilk olarak bugün ve yarın, bu tür kişiler karşımıza çıkabilir. Bu kişileri yok saymak yerine, politik davranarak ilerlememiz daha doğru olacaktır.
Her şeyin olumlu ilerleyebileceği bir haftada olduğumuzu unutmayıp ani tepkilerden kaçınmamızda fayda var. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Diğerlerinin söylediklerine veya yaptıklarına aşırı tepki gösterebilirsiniz. Size fırsat oluşturacağını düşündüğünüz yönde ilerlemelisiniz. Bazı kapılar kapanmadan diğerlerini açmak zor olacaktır. Ancak, açılmayı bekleyen çok kapı var önünüzde! Hatta, belki de talihinizin döndüğü günlerdesiniz!

Boğa
Her şeyi basit tutmanız, daha uygun işbirlikleri kurmanıza veya ilişkilere girmenize yardım edebilir. Yaratıcı olmanız durumunda ilerlemeniz kolaylaşacaktır. Ufukta aşk var. Pozitif düşünün, zira gelişmeler pozitif olacak.

İkizler
Bazı sırları saklamakta zorlanabileceğiniz bir gün. Bu durum bazı fırsatların kaçması anlamına gelebilir. İşle ilgili alışkanlıklarınızı ve bazı özelliklerinizi geliştirmeniz durumunda ödüller ardı ardına gelebilir. Aşırı tepkiler verebileceğiniz bir gün..

Haberin Devamı

Yengeç
Öfkeye veya bazı ön çıkarımlara bağlı değişiklikler yapmamalısınız. Sezgilerinize güvenmeniz bazı planlarınızın önünde duran veya oluşabilecek engelleri aşmanıza yardım edebilir. Sabır göstermeniz durumunda sonuçlar yararınıza olabilir. Yakında oluşabilecek gelişmeler hayallerinizin de ötesine geçebilir. Durmayın!

Aslan
Değişiklik yapmaktan çekinmeyin ama maddi sınırlarınızı da aşmamanız gerekiyor. Tüm zamanınızı ve enerjinizi sunmanız imajınızı güçlendirmenize ve evde de takdir gören kişi olmanıza yardım edebilir. Uyum sağlama yeteneğiniz ilerlemenizi kolaylaştıracak.

Başak
Planları oluşturacak olan sizsiniz. Diğerlerini beklemek vakit kaybı olur. Kendi gücünüzü ortaya koymanız diğerlerinin de peşinizden gelmesine veya size destek olmasına yardım edebilir. Diğerlerine yardım etme eğiliminiz takdir görmenizi sağlayabilir.

Terazi
Hem iyi hem kötü olaylara açık bir gün. Özel hayatınızın iş yaşamınıza karışmasına izin vermeyin. Gerçekçi olmayan istekler nedeniyle ani tepkiler verebilirsiniz. Ancak, ani hareketlerden kaçınmanız gerekiyor. Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Akrep
Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz. Çevrenizi güzelleştirebilir, kendinizi şımartacak işlere zaman ayırabilir veya aşk hayatınız için özel zaman yaratabilirsiniz. Alışılmadık bir görüşme yaratıcı projelerin önünü açabilir.

Yay
Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor. Ön plana atılıp sizi memnun edebilecek değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Herkesi memnun etmek mümkün değil ama geleceğinizi kiminle şekillendirmek istediğinize karar verebilirsiniz.

Oğlak
Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz. Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir. Herkesin mutlu olabilmesini sağlayabilecek planlar için boş zaman yaratmanız gerekebilir. Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için bazı kişilerle işbirliği yapabilirsiniz.

Kova

İlginç bir teklif, sağlıkla ilgili olumlu bir olanak veya beklenmedik bir kaynaktan gelebilecek bir para sizi gülümsetebilir. Disiplinli ve planlı olabilirseniz, yeni bir başlangıç fırsatı göründüğünden çok fazla şey vaat ediyor olabilir. Tekliflere açık olun.

Balık
Evinize ve ailenize daha fazla zaman ayırmalısınız. Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım vb. işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir. Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Yazarın Tüm Yazıları