Ali Naci Küçük'le 24 saat Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2014 06:00

Sarı kırmızılı kulüpte neler oluyor, transferde kim gelecek kim gidecek, kamptan son dakika haberleri, taraftar gruplarından haberler, Sosyal medyada kulüple ilgili önemli paylaşımlar, röportajlar hepsi ve daha fazlası 24 saat Ali Naci Küçük'le burada olacak.

Haberin Devamı

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


GALATASARAY'A BİR TRABZONSPORLU DAHA MI?

Bugün sabah saatlerinde 6 arkadaşıyla beraber kadro dışı kalan Trabzonspor'un genç golcüsü Emre Güral'ı menajerler Galatasaray'a önerdi.

Sarı kırmızılı kulüpten bu teklife net bir cevap verilmezken Başkan Ünal Aysal'ın teknik direktör Cesare Prandelli ile konu hakkında görüştükten sonra net kararın verileceği belirtildi.

KALDI 7…
Galatasaray’da Sercan Yıldırım’ın ardından yeni yolcu Engin Baytar… Teknik Direktör Cesare Prandelli’nin kadro dışı bıraktığı ve Galatasaray yönetiminin kadro maliyetini düşürmek adına elinden çıkartmak istediği Engin Baytar’a Mersin İdmanyurdu talip oldu. Engin’in kısa süre içerisinde Süper Lig kulübü ile anlaşacağı belirtildi.

Haberin Devamı

KAPTAN SELÇUK'TAN İTİRAF
Galatasaray kaptanı Selçuk İnan’dan Süper Kupa mesajı…25 Ağustos 2014’te Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray’da kaptan Selçuk, “Fenerbahçe ile Süper Kupa finali bildiğiniz gibi bir maç olacak. Üçüncü kez Süper Kupa finalinde karşılaşacağız. Tecrübeliyiz artık. Sezon başlamadan önce böyle bir kupayla başlamak iyi olacak. Temennim futbolseverlere yaşanan onca acı olaydan sonra güzel bir şey izlettirmek olacak. Kazanırsak da her şey çok güzel olur. Şu anda daha hazır değiliz. Önümüzde 2 hafta daha var” dedi.

PRANDELLİ SNEİJDER İÇİN BAKIN NE DEDİ
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, “ Henüz yüzde 50’deyiz” dedi. Atletico Madrid maçı sonrasında İtalyan teknik adam, “ Şu ana kadar çok çalıştık ancak halen yüzde 50 durumdayız. Ruhumuz hep sahadaydı. Derinlikleri görerek, her zaman yerden oynamaya çalışıyoruz” dedi. Transferde şu an için yönetimin çalışmalar yaptığını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “Transferle ilgili kulübümüz çalışıyor ve ihtiyaçlarımızı çok iyi biliyor. Şu anda bu futbolcular ile devam ediyoruz, takviye gelirse göreceğiz. 12-13 Ağustos arasında Sneijder’in katılımı ile ilgili kararı vereceğiz. Özel antrenman koçu ile birlikte çalışıyor” yorumunu yaptı

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


CENK ERGÜN CAMPBELL İÇİN LONDRA'DA


Galatasaray Kulübü tam 2 haftadır temas halinde olup resmi teklif yaptığı Joe Campbell için İngiltere'ye gitTeknik Direktör Cesare Prandelli'nin ısrarla 'forvet' takviyesi istemesi ve listenin en başına da Arsenalli golcüyü yazması üzerine Cenk Ergün dün gece Londra'ya gitti.

Haberin Devamı

Emirates Cup'ta Arsenal forması ile 1 gol bir de asist yaparak başarılı bir performans ortaya koyan Campbell'ı kiralamak için Cenk Ergün İngiliz kulübü ile az önce görüşmelere başladı. Galatasaray, Campbell'ın 1 yıl İngiltere Premier Liginde mücadele eden başka bir kulübe kiralanmasını isteyen Arsene Wenger'den onay alabilirse ancak bu transfer mutlu tamamlanacak.

İngiltere'de de birçok talibi bulunan Kosta Rikalı golcü Campbell için Galatasaray Arsenal'e yaptığı 1 milyon euroya yakın kiralama bedeli teklif etmişti.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray



KASIMPAŞA SABRİ TRANSFERİNDE ISRARCI

Galatasaray’da Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan ve A2 takımı ile antrenman yapan Sabri Sarıoğlu’nu Kasımpaşaspor resmen talip oldu.

Haberin Devamı

Kasımpaşaspor Kulübü, Sabri ve menajeri ile görüşüp transfer teklifinde bulundu. Galatasaray eski kaptanını ısrarla isteyen İstanbul ekibi, henüz olumlu geri dönüş yapmayan Sabri’ye 10 Ağustos’a kadar yanıtını iletmesini rica etti. Kasımpaşa, Sabri’yi ısrarla isterken tecrübeli oyuncu ise yetiştiği Galatasaray kulübünden gelecek ‘kal’ yada ‘git’ yatını kısaca kendisine resmi bir açıklama yapılmasını bekliyor.

GALATASARAY SAVCILIĞA BAŞVURUYOR

Galatasaray Kulübü, TBF hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacak. Sarı kırmızılılar, Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı Turgay Demirel, yönetim kurulu ile Disiplin Kurulu hakkında kanun ve tüzükte belirtilmiş görevlerini yerine getirmedikler gerekçesi ile savcılığa suç duyurusunda bulunmak üzere kulübün hukuk kuruluna talimat verdi


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


GALATASARAY'DA SICAK SAATLER

Haberin Devamı

BAVULUNU TOPLADI AMA

Avusturya'da kamp yapan Kayseri Erciyesspor'da Yasin Öztekin bavullarını topladı ve Galatasaray'a transferinin gerçekleşmesini beklemeye başladı. Ancak Kayseri Erciyes Kulübü, Galatasaray'ın teklifini yükseltmesine rağmen ciddiye alınmamaktan dert yandı. Galatasaray, Yasin Öztekin için az önce ilk olarak yaptıkları 2 milyon euroluk teklife zam yapıp 2.5 milyon euroluk resmi teklif yaptı...

Sıcak saatlerin yaşandığı transferde Kayseri Erciyesspor Kulübü ise Yasin için 4 milyon euro istiyordu. Galatasaray'ın bu zamlı teklifi olumlu karşılansa da Kayseri Erciyes Kulübü Başkanı Ziya Eren'in bu transfer için Galatasaray adına hiçbir idareci, yönetici ile muhatap olmadıklarından şikayetçi olduğu öğrenildi. Galatasaray adına yetkilendirilen menajerlerler ile sürekli görüşmelerinden şikayetçi olduğu ve yakın çevresine de bunu açıkça ifade ettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kayseri Erciyes Kulübü Başkanı Ziya Eren az önce Lig TV yayınına bağlanıp "Bu transfer ya bugün biter yada oyuncunun kafasının karışmaması adına kapanır.“ Galatasaray’ın teklifi doğru. Bu transfer bugün netlik kazanacak ve belli olacak. Bu transfer bugün gerçekleşmez ise Yasin önümüzdeki sezon Kayseri Erciyesspor forması giyecek. Büyük kulüp olmak gerçekten böyle bir şey herhalde. Galatasaray çok farklı kanalları bu transfer adına devreye soktu” diye konuştu.


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


AKIL HOCASI EBOUE Mİ?
Yabancıların G.Saray'ı köşeye sıkıştıran kazan kazan planı...

Galatasaray’da kadro dışı bırakılan özellikle yabancı futbolcuların aklını Eboue’nin çeldiği Florya’da konuşulmaya başlandı. G.Saray Kulübü ile 1 yıllık kontratı kalan ve 2.5 milyon Euro garanti ücreti karşılığında 3 sezondur sarı kırmızılı formayı terleten Eboue’nin, özellikle kendisi gibi kadro dışı kalan Dany’i etkilediği belirtildi. Kadro dışı bırakılıp kulüp bulması istenen Eboue, imza altındaki sözleşmesi nedeniyle geçtiğimiz hafta İngiltere Premier Lig Kulüplerinden Hull City’nin kendisine yaptığı 1 milyon sterlinlik teklifi reddetmişti.

Teklif hem dünyanın en iyi ligi İngiltere’den, hem de 1 milyon sterlin gibi önemli para idi. Ancak Eboue, bu teklife G.Saray’daki kontratı nedeni ile hayır dedi. Galatasaray’ın kadrosunda 10 yabancı futbolcu bulunması, yabancı sınırlaması ve yeni transfer çalışmalarını bilen Eboue, bir anlamda G.Saray’dan giderken de kazanmanın hesaplarını yapıyor. Eboue gibi kadro dışı kalan ve G.Saray yönetimine rest çeken Dany’nin de Fildişi Sahilli oyuncunun etkisinde kaldığı konuşulmaya başlandı. Öyle ki Galatasaray ile 2 yıllık daha kontratı bulunan Dany’e hem G.Saray Kulübü, hem de menajerleri cazip bir öneride bulundu.

Süper Lig’de birçok kulüpten teklif alan ve G.Saray’dan yıllık 1.3 milyon Euro kazanan Dany’e menajerleri ‘İstediğin kulüple anlaş, aradaki farkı da G.Saray karşılasın’ önerisinde bulundu. Yani Kamerunlu oyuncunun eline geçecek para yine 1.3 milyon Euro olacaktı. Ancak Dany’nin bu çözüm önerilerine de olumsuz yanıt verip teklifleri değerlendirmeye almadığı ve transferin son döneminde tazminat elde ederek G.Saray’dan ayrılmanın ve Eboue’nin yönlendirmeleri ile kimseyi dinlemediği konuşulmaya başlandı. Eboue ve Dany’nin bu politikayı transferin son günlerinde hem G.Saray’dan mevcut kontratları gereği tazminat parası almak hem de son dakikada kendilerini isteyen bir kulüple anlaşıp buradan da kazanç sağlamanın yani ‘kazan kazan’ planı yaptıkları ifade ediliyor



Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


SABRİ İÇİN TARİHİ GÜN 7 AĞUSTOS

Avusturya-Macaristan kampına götürülmeyen Sabri Sarıoğlu hakkındaki son karar 7 Ağustos'da verilecek.

Bu tarihe kadar A2 takımı ile çalışmalarına devam edecek olan Sabri için kadro dışı kararırının devam edip etmeyeceği 7 Ağustos'da belli olacak. Prandelli, 8 Ağustos'da başlayacak olan 2.hazırlık kampına Sabri Sarıoğlu'nu alıp almayacağını 1 gün önce tecrübeli oyuncunun çalışma raporlarına göre karar verecek

TAKIMA DÖNME İHTİMALİ DÜŞÜK

Ancak Sabri'nin takıma dönme ihtimali düşük bir olasılık olduğunun altını çizelim. Kısaca az önce 4 günlük bayram izninin ardından İstanbul'da topbaşı yapan Galatasaray'da Sabri az önce başlayan antrenmanda da yer almadı.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

ELMANDER'İN ACI GÜNÜ

Galatasaray'dan herkesin sevgisini kazanarak ayrılan Elmander’in zor günü. Sarı kırmızılı formayı 2 sezon boyunca terleten ve Galatasaray taraftarının gönlünden taht kuran Johan Elmander babasını kaybetti. Geçtiğimiz hafta babasının kanser hastası olduğunu öğrenen İsveçli golcü, bugün sabah saatlerinde acı haberle sarsıldı. Elmander’in babası vücudunda sinsice ilerleyen hastalığa kısa süre içinde yenik düştü.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

GALATASARAY'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

GALATASARAY Kulübü, Hajrovic konusunda resmi internet sitesinden önemli bir açıklama yayınladı...

İşte Galatasaray'ın açıklaması...

FIFA Oyuncu Statüsü Komitesi'nin İzet Hajrovic'e geçici lisans verilmesini kabul etmesi kararı Şirketimiz ile bu oyuncu arasındaki uzlaşmazlığın esasına ilişkin değildir. FIFA, bir futbolcu ile Kulüp arasında uzlaşmazlık olan durumlarda, futbolcunun oynamasına izin verilmemesi halinde telafisi imkansız zararlar oluşabileceği gibi mülahazalarla ekseriyetle geçici lisans çıkarılması tedbirini kabul etmektedir. Şirketimiz ile oyuncu arasındaki uzlaşmazlık şu anda FIFA Uzlaşmazlık Çözüm Komitesi ("FIFA DRC") önündedir. FIFA DRC kararının akabinde taraflardan birinin başvurması halinde de konu CAS'ın önüne taşınacaktır. Uzlaşmazlığın esasına girip ayrıntılı hukuki incelemeyi yapacak olanlar bu kurullardır. Şirketimiz FIFA DRC'ye konuya dair görüşlerini ayrıntılı olarak iletmiştir. Hukuki mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray



ANTEP ONTIVEROYU İSTERSE CİMBOM JEST YAPACAK

Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna kattığı Lucas Ontivero için Gaziantepspor Kulübü’nün kiralama formülü ile Arjantinli oyuncuyu transfer etmek istediği belirtildi. Şu anda kadrosunda 10 yabancı futbolcusu bulunan Galatasaray Yönetiminin geçtiğimiz sezon kontenjan krizinin yaşandığı süreçte Bruma’yı sakat olmasına karşın kiralayan G.Antepspor kulübüne sarı kırmızılıların jest yaparak bedelsiz olarak bu oyuncuyu kiralık vermesi bekleniyor.


MEVLÜT TRANSFERİ PEŞİNATA TAKILDI

Kamuoyunda ‘Mevlüt transferi bitti-bitiyor’ iddiaları G.Saraylıları heyecanlandırsa da aksine bu oyuncunun transferinde herhangi bir gelişme yok.

Yaklaşık 1 aydır Mevlüt Erdinç transferinde G.Saray Kulübünün herhangi bir adım atmadı.

Bunun nedeni ise Saint Etienne Kulübü, Galatasaray’dan Mevlüt için 5 milyon Euro bonservis bedeli talep ederken bu paranın yüzde 50’sini ise peşin olarak ödenmesini istedi. 2.5 milyon euroluk peşin ödeme ve Saint Etienne’in bonservis talebi Galatasaray Yönetimi tarafından ağır bulundu. Fransız Kulübü bu isteklerini değiştirmediği sürece Galatasaray Mevlüt konusunda adım atmayacak

Kısaca transfer döneminde her kafadan çıkan sese inanmayın ve heyecanlanmayın....

Neden derseniz, bir futbolcunun 1 temsilcisi var ama okeydeki yancılar gibi kendisinde söz hakkı gören çok adam var ülkemizde...

Mevlüt'ün tek bir menajeri var... O da Pierre Frelot….

Frelot yada Galatasaray yönetimi dışında bu transfer için açıklama gelirse ciddiye almayın derim…



Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


SNEİJDER BAKIN KİMLE TATİL YAPIYOR

GALATASARAY kampına 12 Ağustos 2014 tarihinde dahil olacak olan Wesley Sneijder, ailesi ile birlikte stres atmaya devam ediyor. Yorucu bir sezon ve Dünya Kupasının ardından Ibıza’da eşi Yolanthe Cabau ile tatiline devam eden Wesley Sneijder’ın bir de misafiri var.

DÜNYA KUPASINA O HAZIRLAMIŞTI

Ibıza tatilinde Hollandalı futbolcu önemli bir misafir ağırladı. Sneijder, bu sezonki başarısı, fiziksel gelişiminde büyük emeği bulunan Hollanda ve Avrupa Thai şampiyonu Kick Boksçu Gökhan Saki’yi ağırladı.
İstanbul’da uzun süre birlikte çalışıp Dünya Kupası öncesinde form tuttuğu Gökhan Saki’yi ise Sneijder Ibıza’ya da davet etti.

ERKEN FORM TUTMAK İÇİN TATİLİNE ONU DAVET ETTİ

Yeni sezona yine iyi bir giriş yapmak isteyen ve arkadaşlarının aksine takıma geç katılacağı için Wesley Sneijder, Gökhan Saki ile hafif çalışmalara başlayıp geç kalmadan ve sezon başlamadan form tutmak istiyor.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


İŞTE 14 günlük kampın kara kutusu…

Cesare Prandelli, Galatasaray takımının başında 20.gününü geride bıraktı, Avusturya-Macaristan etabında kazananlar, kaybedenler, parlayanlar ,hayal kırıklığı yaratanlar isimler oldu.
3 hazırlık maçı ve 14 günlük Avusturya kampı sonrasında işte Hürriyet’in edindiği bilgiler ışığında Galatasaray takımının son durumu..

KAMPIN YILDIZI

Olcan Adın:
Takıma yeni katılmış olsa da G.Saray’ın transfer ettiği bir oyuncu gibi değil, yıllardır sarı kırmızılı formayı giyen bir futbolcu görümünde idi.
Ne idmanda ne de hazırlık maçlarında hiç bocalamadı. Kampın en dikkat çeken ismi idi. Prandelli ise her zaman öğrenmeye açık, isteklerini eksiksiz yerine getirmeye çalışan futbolcusunu çok beğendi.
İlk 11’in değişilmez futbolcusu olacak. Selçuk ve Burak’ın yardımı ile hemen G.Saray’a adapte oldu. Özellikle kaptan Selçuk onu yanından hiç ayırmadı. Kampında en dikkat çeken ismi idi.

Bruma: Prandelli ona inanıyor ama süre de veriyor. Nitekim, İtalyan hoca da Bruma’nın gelişimi, performansından memnun. Beklediğinin de üstünde bir grafik çiziyor. Çünkü Prandelli Bruma için herkesten ‘sabır istiyor’… Sakatlıktan kurtulan Bruma deyim yerinde ise evrim geçirerek takıma geri döndü. 8 kilo aldı, adalaleri güçlendi ve takımla pozitif bir ilişki içinde geri geldi. Artık daha güçlü ve öz güveni yüksek bir Bruma var. Geçen sezon takıma bir yabancı gibi idi. G.Saray’ın yeni bir transferi etkisi yaratacak. Bu sene futbolcularla iletişimi de çok iyi. Özellikle Koray ve Sinan ile çok iyi anlaşıyor.

KAMPIN KAZANANLARI

Veysel Sarı:
Sabri, Eboue’nin kadro dışı kalması ile Veysel Sarı şansını iyi kullandı ve mevkiisinde Prandelli’nin 1 numarası haline geldi. Hamit’i de bu bölgede deneyen Prandelli, Veysel’in çalışma temposu, performansını beğendi. Futbolcu olarak da kendisini çok seviyor. İlgisi, konsantresi ve hırsı ile sağ bekte hocanın şu anki gözdesi..

PRANDELLİ KANKALARIN DİKKATİNE VE MERAKINA HAYRAN

Selçuk İnan-Burak Yılmaz: Selçuk İnan takımın kaptanı olsa da, Burak Yılmaz’ın da ondan bir farkı yok. İkisi de G.Saray’ın lider oyuncuları ve Prandelli ile iletişimleri çok iyi. Kampta çok iyi çalıştılar. Ancak Prandelli’nin bu 2 futbolcuda çok beğendi iki yönü var. Selçuk ve Burak sahada en ince ayrıntıya ve detaya dikkat ediyor. Prandelli ne taktik verirse, ne derse anlayana kadar tekrar tekrar soruyorlar.

KAMPIN ÇALIŞKAN ASKERLERİ

Yekta Kurtuluş: Kontratı tam 1 ay boyunca gündemde idi. Ancak Prandelli, İstanbul ve Avusturya kampının başında Yekta için olumlu rapor verip sözleşme imzalanmasını istedi.
Ve G.Saray ile yeni sözleşme imzalayıp kafasındaki soru işaretlerini ortadan kaldıran Yekta, iyi bir kamp dönemi geçirdi. Çok iyi çalıştı ve artık G.Saray’da fazla sorumluluklar alıp takıma, yardım etmeye çalışıyor.. Prandelli dahil herkes ile iletişimi mükemmel.

Hakan Balta: Prandelli Telles’in ve stoperde Semih’in alternatifi olarak gördüğü Hakan Balta’nın ise disiplin, ciddiyetini çok beğeniyor. Bu yüzden yine geleceği belirsiz olan Hakan Balta için olumlu rapor veren de yine Prandelli. Kontratı uzatılan Hakan Balta ise artık kaptanlık anlamında daha aktif ve takımı sahiplenici bir tavır sergiliyor. Genç oyuncularına karşı da G.Saray’ın bir ağabeyi pozisyonunda

Semih Kaya: Prandelli onun da fiziğini ve hamlelerini çok beğeniyor. Bruma gibi kendisini güçlendirip fiziki açıdan kendini geliştiren futbolculardan biri idi. Gözünden sakatlığı bulunsa da, topa kafa vurması yasak olsa da Semih idman kaçırmadı. %100’ü ile çalışamasa da Prandelli’nin defterinde Semih Kaya’nın yeri garanti.

BU ÜÇLÜYE DİKKAT

Sinan Gümüş: Hem fizik, hem de teknik kalitesi çok iyi bir yetenek. Uyum sürecini başarılı puan alarak atlatmış durumda. Her iki kanatta da görev yapan futbolcu bu sezon Prandelli’nin joker olarak kadroda düşündüğü isimlerin başında geliyor. Kısaca Galatasaray kadrosunda yer alması garanti

Furkan Özçal: Kadroda alternatif olabilecek futbolcuların başında geliyor. Karabükspor’da kendini her anlamda geliştirdiğini gösterdi. Zaten Mancini’nin gelecek sene için çıkış yapmasını beklediği isimdi. Kampta iyi çalıştı. Kulübede başlayacak olsa da iyi çıkışlarını bu sezon izleyeceğiz.

Koray Günter: Prandelli’nin 5+3+1 matematiğinde önemli bir yeri var. Çünkü İtalyan hoca yeni bir stoper alınmazsa onu ilk 11’e hazırlamak ve zaman zaman sahaya sürmeyi planlıyor. Chedjou’nun kontenjana takıldığı maçlarda Semih-Koray ikilisini Prandelli düşünüyor.
Hem fizik hem de özgüven olarak kendisini fazlası ile geliştirdi


GÖZE GİREMEYEN:

Emre Çolak: Sneijder’ın yokluğunda Prandelli bu kampta o mevkiide Emre Çolak’ı ısrarla denemek istedi. Emre Çolak kötü değildi ama aldığımız bilgiye göre de Prandelli’nin gözüne de giremedi. Kampta elinden geleni yapsa da Rapid ve Honved maçlarında bekleneni veremedi. Heyecanlandı...

Amrabat: Geleceği belirsiz olan bir başka isim de Amrabat..Takım içindeki pozitif etkisi ve futbolcularla sıcak diyaloğu, bütünleştirici yapısı Prandeli’nin gözündeki Amrabat’ın artıları…Fakat, geleceği hakkında ‘kesin kalacak’ yorumu henüz yapılamıyor

HAYAL KIRIKLIĞI

Hamit Altıntop: Yaşadığı ağır sakatlık nedeni ile G.Saray’da performansı en çok merak edilen isimlerin başında idi.
İyi dönerse yeni transfer etkisi yapacağı konuşuluyordu. Ancak Hamit’in kendini toparlamaya, zamana ihtiyacı var. Sağ bekte denendi ve sınıfta kaldı. Prandelli ilk Vorwarts maçında 90 dakika oynatıp beğenmediği Hamit’i 2 hazırlık maçında ilk 11’de forma şansı bulamadı. Kapasitesinin altında kaldı.

Umut Bulut: Burak dışında G.Saray’ın hücumdaki tek silahı…Takımda birçok kişiden aynı şeyi duyduk. Umut Bulut, adının Eskişehir’in isteği üzerine takas haberlerinde geçmesini kendisine sorun etmiş. Ciddi çalışmasına karşın moralli bir görüntü çizmedi. Ayrıca Prandelli’nin sisteminde Burak’ı geçip ilk 11’de oynaması imkansız. Burak dışındaki tek forvet olduğu için daha iyi bir performans bekleniyor.

KAYBEDENLER

Eray İşcan: Geçen yıl Muslera’nın sakatlığı ile fırsat bulmuş ancak bu şansı iyi değerlendirememişti. Vorwarts ve Rapid Wien maçlarındaki performansı sınıfta kaldı. Şu anda sıklet olarak da G.Saray’ın kalecisi kalitesinde değil. Kampta antrenörlerinin gözünden düştü. Sözleşmesi uzatılsa da başka bir kulübe kiralık olarak gitmesi söz konusu. Aksi takdirde sezon boyu tribünde 3.kaleci olacak

Umut Gündoğan: Devre arası ‘genç yetenek’ şeklinde lanse edilerek alınsa da tam bir hayal kırıklığı…O da Salih, Ontivero, Burdisso gibi Ocak ayında G.Saray’a gelip başarısız bir transfer operasyonu yorumu yapılacak futbolculardan biri olacak. Teknik heyetin gözüne girmeyi başaramadı

GÜVEN VEREN İSMİ

Sinan Bolat: Taffarel, alınmasını ısrarla istemişti. Transfer maliyeti tartışılsa da Sinan Galatasaray’daki ilk maçında kalesinde güven verdi. Muslera’nın arkasında 2.kaleci olacak. Hatta zaman zaman Muslera’nın yerini zorlayıp, ilk 11’de yer alması planı var.

Prandelli, ligde bazı maçlarda onu kalede kullanıp yabancı sınırlamasına çözüm üretirse kimse şaşırmasın. g.Saray Kulübü, Muslera’nın alternatifi olabilecek ve kaleci gibi durup futbolculara güven veren bir eldiven kazandı.

RİTMİ BULMASI GEREKENLER

Melo: Prandelli’nin Fiorentina’da olduğu gibi yine onun üzerine yaptığı çok fazla plan var. Galatasaray’ın da yeni sezonda kendisine çok ihtiyacı var. Melo yine kalitesi ile kondisyon eksiği farkını kapatmaya çalıştı. Ancak tatilde aldığı kilolar net biçimde dikkat çekti. Orta sahada taşların yerine oturması için Melo’nun ritmini bulması gerekiyor

Chedjou:
Tecrübesi ile Semih’in yanında Galatasaray forması giymesi yüksek ihtimal. Ancak Prandelli’yi ve herkesi tatmin etmiş bir futbol ortaya koyamadı. Kampa geç katılması da bunda etkili idi. Chedjou da ritmi bulup 2.kamptaki performansı merak edilen isimlerin en başında geliyor.



Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray



ADIM ADIM GALATASARAY'A GELİYOR

1 ay önce Prandelli’yi üzüp kupa dışına itmişti...

Dünya Kupası'nın dışına iten kahramanlardan biri olan Campbell’a ‘alınmalı’ raporu verdi. Prandelli bir ay önce çalıştırdığı İtalya Milli Takımını 1-0 mağlup ederek kupa dışına iten Kosta Rika Milli Takımının golcüsü Joel Campbell için Başkan Ünal Aysal’aolumlu rapor sundu.

Almeida’yı onaylamadı Campbell için bu raporu verdi

Prandelli: Genç, dinamik ve gelişime çok açık bir golcü...

Almeida için olumsuz fikir bildirip bu transferi kabul etmeyen Prandelli, Joel Campbell için Başkan Ünal Aysal’a “Gelişime açık ve çok iyi bir golcü. Dinamik, genç ve G.Saray’ın tam istediği özelliklerde bir futbolcu” raporu ile Kosta Rikalı oyuncunun transferini resmen onayladı

Önce kontenjan boşaltılacak sonra harekete geçilecek

Prandelli’nin Campbell hakkındaki raporu sonrasında Aysal, hem G.Saray teknik heyeti hem de Joel Campbell’ın menajerinden ‘sabır’ istedi. Galatasaray Kulübü başkanı Ünal Aysal’ın Uefa Finansal Fair Play Kriterleri ve Türkiye’deki 5+3+1 sınırlamasına ayak uydurmak adına kadro dışı bırakılan Dany, Eboue ve Luca Ontivero’nun başka bir kulübe gitmesi adına işlemlerin hızlanmasını istedi.


Campbell da gelmek istiyor

Satın alma opsiyonu ile kiralanacak...

Yabancı kontenjanında yer açılması ile birlikte G.Saray, hem Prandelli hem deCampbell’ın Şampiyonlar Ligi faktörü nedeni ile sıcak baktığı transfer için daha somut adımlar atacak. İngiltere Premier Ligin orta sıra takımları Newcastle United, Crystal Palace’ın talip olduğu Joel Campbell için kontenjanda yer açtıktan sonra Başkan Ünal AYSAL ve Galatasaray Yönetimi, Arsenal Kulübü ile masaya oturacak.

Ve 1 yılı kiralık satın alma opsiyonu ile Joel Campbell için Arsenal ile anlaşma zemini aranacak. Ancak G.Saray Yönetimi Campbell operasyonu için önce kontenjanda yer açacak





Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

JOEL CAMPBELL GALATASARAY YOLUNDA

Drogba ile yollarını ayırıp forvet takviyesi henüz yapmayan Galatasaray, Dünya Kupasında yıldızını parlatan Arsenalli oyuncuya göz dikti. İngiliz bahis şirketleri ise "Joel Campbell hangi takıma transfer olacak" diye bahis açarken en şanslı takım olarak da Galatasaray'ı favori gösterdi. Arsenal Kulübünün oyuncusu olan ve Dünya Kupasında Kosta Rika Milli takımında yıldızını parlatan Campbell için Newcastle United, Crystal Palace ve West Bromwich Albion kulüpleri de devrede...

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray



BUGÜN MACARİSTAN 9 AĞUSTOS'TA BELÇİKA YOLCUSU

Galatasaray 2.sezon başı kampını Belçika'da yapacak. Salzburg ve Viyana'nın ardından bu sabah 2 buçuk saatlik otobüs seyahati ile Macaristan'ın Budapeşte kentlne geçmeye hazırlanan Galatasaray bu kez Belçika yolcusu

ALTERNATİF 4 ÜLKE VARDI
Sarı kırımızılı takımın Hollanda, İngiltere ve Slovenya'nın da yer alternetifler olarak yer aldığı listede son kararını Belçika olarak verdi ve kamp bölgesi kesinleşti.

CHARLEROİ İLE HAZIRLIK MAÇI
9-17 Ağustos tarihleri arasında Brüksel'de kamp yapacak olan Galatasaray takımı Belçika'nın Charleroi Kulübü ile hazırlık maçı yapacak

"Daha çok çalışmalı ve Süper Kupa maçına hazır olmalıyız"

Avusturya'daki kamp çalışmasında Rapid Wien ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, daha çok çalışmaları ve Fenerbahçe ile oynayacakları TFF Süper Kupa maçına hazır olmaları gerektiğini söyledi. Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklama yapan İtalyan teknik adam, Rapid Wien maçının bazı futbolcularının ilk müsabakası olduğunu dile getirerek, "Şu anda amacımız, oyuncularımızın fiziki anlamda güçlenmelerini sağlamak. Bu maçlarda rakip takımlar eğer sizden önce hazırlanmaya başladılarsa zaten zor duruma düşüyorsunuz. Ancak zor durumlarda da neleri tekrar çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bu durumda bile çalışmayı ve 25 Ağustos'taki Süper Kupa maçına hazır olmayı düşünmemiz gerekiyor. Çok yoğun bir ay bekliyor bizi. Bol bol çalışıp hazır olacağız" diye konuştu.

Prandelli, defanslarının bugün durgun olduğunu anlatarak, "Defansın biraz hareketlenmesi gerekiyor. Biz fiziki açıdan çalıştık. Defansif olarak daha oyunlarımızı oynamadık. Şu ana kadar stoper için bir transfer söz konusu değil" ifadelerini kullandı. Golcü futbolcuları Burak Yılmaz'ın karşılaşmadaki hareketlerinin doğru olduğunu belirten Prandelli, mesafeleri kısaltarak hep beraber pozisyona girmeleri gerektiğini söyledi. Futbolcuları tanımaya çalıştıklarını, onları farklı bölgelerde denediklerini anlatan İtalyan teknik adam, Sneijder'in çok kaliteli bir oyuncu olduğunu, geldiğinde kendilerine çok katkı sağlayacağını kaydetti.



FACEBOOK’TA 12 MİLYON ASLAN!

Galatasaray, sosyal medya platformunda rakiplerine fark attı ve zirvedeki yerini korumaya devam etti

Dünya’da en çok kullanılan sosyal ağ olan Facebook’ta 12 milyon takipçi ve beğeni barajını geçen Galatasaray Spor Kulübü, Türkiye’de bu alandaki liderliğini yeniden tescilledi.

Galatasaray ile ilgili tüm bilgileri anında almasını sağlayan ve taraftarlar arası etkileşime büyük olanak sağlayan http://Facebook.com/Galatasaray sayfasını takip eden tüm sarı-kırmızılı taraftarlara Galatasaray Kulübü resmi sitesinden teşekkür mesajı yayınladı.


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


PRANDELLI SNEIJDER'İ BEKLİYOR

Takımını tanıyan ve Muslera’nın da katılması ile aslarına kavuşan Prandelli, artık bir tek 10 numarasını bekliyor.

Sneijder’ın kalmasını isteyen Prandelli, 4 Temmuz’da Hürriyet’in “Kalırsa kaptan” başlığı ile duyurduğu haberdeki gibi Hollandalı yıldıza, G.Saray’ın liderliği ve kaptanlık bandını vereceklerini ifade edip oyuncusuna ‘Kal’ diyecek

G.Saray Yönetimi ile yaptığı konuşmada Sneijder’ın kalmasından yana fikir beyan eden Prandelli, Hollandalı yıldız ile konuşup yönetiminde planladığı gibi 2. kaptanlığı Sneijder’a verecek.

Kalırsa Ağustos’un 2.haftası takımda
Şu anda eşi Yolanthe ile tatilde olan Sneijder için henüz kulübe resmi teklif gelmemiş olsa da Manchester United ve Monaco’nun ilgisi konuşuluyor. Hollandalı yıldız ise kararı Galatasaray yönetimine bırakmış durumda. Sneijder, başka bir takıma gitmez ise Galatasaray’ın 2. hazırlık kampına Ağustos’un 2. haftasında katılması bekleniyor

Galatasaray yarın Macaristan yolcusu…
Salzburg’un Widnischgarsten Kasabasının ardından Viyana’ya geçen Galatasaray ilk hazırlık kampının son etabı için yarın karayolu ile Budapeşte’ye geçecek. Budapeşte’de 3 gün kalacak olan Galatasaray, başta F1 olmak üzere bu şehirde yapılan organizasyonlar nedeni ile idman yapacağı sahaya tam 45 dakikalık uzakta Hilton Otelinde konaklayacak. Mesafenin uzak olması nedeni ile Prandelli’de Macaristan’daki çift idman programını değiştirip antrenman sayısını uzun yoldan ötürü bire düşürdü.


İŞTE SİNAN BOLAT GERÇEKLERİ

Galatasaray Sinan Bolat'ı Cuma günü kadrosuna katmış ve genç kalecinin alacağı rakamlar ise bugün KAP'a bildirilmişti. Sinan Bolat'a 1 Milyon 300 bin euro ödeneceğinin açıklanöası herkesi şaşırttı ve astronomik bir rakam olarak görüldü.

Ancak Galatasaray'ın Kap'a bildirdiği bu 1.3 milyon euroluk rakamın içinde

-Ve genç kalecinin Galatasaray'da alacağı 1 milyon euroluk ücret bılunuyor

-Genç kalecinin Porto'dan 200 bin euro alacağı
- Sinan Bolat'ın 100 bin Euroluk menajer maliyeti

Fakat, Galatasaray'dan 1 milyon euro garanti para alacak olan Sinan Bolat maç başına ise 20 bin euro kazanacak. Yedek kaleciler ise kadroya girdikleri yani kulübede oturdukları anda maç başı gelirine hak kazandığı için Sinan Bolat, 30 maçta kenarda otursa 600 bin euroluk önemli bir geliri daha cebine koyacak

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray
İŞTE ALİ NACİ KÜÇÜK'ÜN ESKİ YAZILARI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!