Patlamada yaralanan fırının sahibi de öldü

Güncelleme Tarihi:

Patlamada yaralanan fırının sahibi de öldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 11:20

DENİZLİ kent merkezinde, bir unlu mamuller üretiminin ve satışının yapıldığı işyerinde tüpten sızıp sıkışan gazdan kaynaklandığı belirtilen patlamada karnındaki 8 aylık bebeğini kaybeden işyeri sahibi Dilek Fazlı’nın, bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdiği açıklandı. Dilek Fazlı’nın karnındaki bebek de daha önce ölmüş, patlamada işyerinin yanındaki butiğin sahibi Ayfer Yıldırım da yaşamını yitirmişti.

Haberin Devamı

Denizli’nin en hareketli bölgesi Bayramyeri yakınlarında 357 sokaktaki bir unlu mamuller üretiminin ve satışının yapıldığı Elit Unlu Mamulleri adlı işyerinde, geçen 11 Temmuz Cuma günü, tüpten sızıp sıkışan gazdan kaynaklandığı belirtilen bir patlama meydana geldi. 5 katlı binanın zemin katındaki işyerinde meydana gelen patlamada, sokak savaş alanına döndü.

Patlamada yaralanan fırının sahibi de öldü
DENİZLİ’DE BÜYÜK PATLAMA



Patlamada işyerinin yanındaki butiğin sahibi iki çocuk annesi 30 yaşındaki Ayfer Yıldırım öldü. 8 aylık hamile işyeri sahibi Dilek Fazlı’nın da aralarında olduğu 3’ü ağır 36 kişi yaralandı. Tedavilerinin sonrası çoğu yaralı taburcu edildi. Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren ağır yaralı Dilek Fazlı, 10 gün önce karnındaki bebeğini kaybetti.

Bugün sabah saatlerinde vücudundaki yanık nedeniyle uyutulan Fazlı’nın da yaşamını yitirdiği haberini öğrenen yakınları, ikinci bir acı yaşadı. Didem Fazlı’nın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adlı Tıp morguna kaldırıldı. Otopsi sonrası Fazlı’nın cenazesi toprağa verilecek.

Haberin Devamı

Patlamada yaralanan fırının sahibi de öldü

.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!