Elenmesi zor ekip

Güncelleme Tarihi:

Elenmesi zor ekip
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 09:45

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları, siyah beyazlı kulübün teknik direktörü olarak 3. ön eleme maçı öncesi Feyenoord hakkında rapor hazırladı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'IN 3. ÖN ELEME MAÇINDAKİ RAKİBİ FEYENOORD İÇİN HOLLANDA DERNEK BAŞKANI TEKNİK DİREKTÖR BİLİÇ'E RAPOR HAZIRLADI

İŞTE O RAPOR:
- Feyenoord Hollanda'da Ajax ve Psv Eindhoven'den sonraki en güçlü 3.Kulüp durumunda
bu sezonunu zaten hemen Ajax'ın arkasından 67 puanla ikinci sırada bitirdi.
- Feyenoord maçlarını 51.000 seyirci kapasiteli Feijenoord stadında oynuyor ve çok ateşli bir taraftara sahip aynı zamanda
- Dünyanın en önemli Liman kentlerinden olan Rotterdam'da çalışan Liman işçilerinin kurmuş olduğu bir futbol takımıdır Feyenoord. yani İşçinin emekçinin takımı Feyenoord'dur Hollanda'da
insanlarda böyle bir algı vardır.Kendilerine en büyük rakip olarak Ajax'ı görürler Ajax zenginler Kulübü olarak tanımlanır.
- Ajax'lı taraftarlar Feyenoord'lulara hamamböcekleri yakıştırması yapar
- Feyenoord'lularda Ajax'lıların Yahudi kökenleriyle alay ederler
- Feyenoord takımı Karakterist olarak Beşiktaş'a çok benzeyen bir kulüptür. Taraftar profili birbirine çok yakındır.
- Beşiktaş'ımız Hollanda'da oynayacağı maçta taraftar sorunu yaşamayacak burda çok coşkulu bir taraftar topluluğumuz var bende 7 yıldır yapmış olduğum dernek Başkanlığı dönemimde ilk defa Hollanda'da Beşiktaşımızı Karşılama gururu yaşayacağım. Beşiktaş'ımız burda kendini evinde gibi hissedecek ve bence iyi bir sonuç alacak.
Asıl sorun İstanbulda Beşiktaşımızın maçı ateşleyecek ve yön verecek iyi bir Taraftar coşkusunu arkasına alması lazım bu ambiyans ortamında eğer oynarsa Olimpiyat stadında sağlaması çok zor görünüyor.Bence baktığımızda Beşiktaş'ın Feyenoord'u zorda olsa eleyecek güçte olduğu görünüyor.
Hollanda Beşiktaşlılar Derneği olarak ve Hollanda'da yaşayan Taraftarları olarak Beşiktaşımızın gelişinden dönünceye kadar tam destek olarak yanında olacağız.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!