2 saat karşıma çık, yeter

Güncelleme Tarihi:

2 saat karşıma çık, yeter
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 01:35

CUMHURBAŞKANI adayı Selahattin Demirtaş, rakibi Tayyip Erdoğan’ı düelloya davet ederek “Tek bir şey istiyorum senden, canlı yayında baş başa, halkın huzurunda tartışalım. Söz veriyorum tek bir program. 2 saat canlı yayına çıkalım beraber ve gazeteciler soru sorsun bize. Sadece 2 saat. Ondan sonra hiçbir televizyon kanalı beni yayınlamasın. TRT, 24 saat seni yayınlasın. Devletin imkânları sana feda olsun. O 2 saat benim karşıma çık yeter” dedi. Doğu ve Güneydoğu Dernekleri Federasyonu’nca Bağcılar Göztepe’deki Hanoğlu Düğün Sarayı’ndaki toplantıda konuşan Demirtaş özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

KARUN KADAR ZENGİN

“Bu nasıl millet adayıdır ki ayağı toprağa değmiyor. Bir ANA bir ATA uçağında, devletin helikopteri ile şehir şehir miting yapıyor. Sen resmen devletin adayısın. Bütün devlet imkânlarını fütursuzca kullanıyorsun. Sen akşam evine giderken ‘3 ekmek mi 2 ekmek mi alayım’ hesabı yapıyorsun. Bir de bunlara bak. Evlerinde para koyacak yer yok. Bu mudur milletin adamı, bu mudur milli irade? Üstelik İslam adına Müslümanlık adına bunları yapıyorlar. Bir kefenden başkasına ihtiyacı olmayan Müslümanlık anlayışında böyle Karun gibi zenginlere yer yoktur. Servetini açıklamış, iddia ediyorum kökü yalan. Açık çağrı yapıyorum. Diğer adaylar da açıklasınlar. Size ait olup da eşinizin, kızınızın, oğlunuzun, dayınızın üzerindeki malları da açıklayın.

KINAMAK YETMEZ

Haberin Devamı

Hükümetin artık İsrail’i kınama politikasını bir yana bırakıp yaptırım uygulamasını istiyoruz. Askeri üsleri niye kullandırıyorsun? Kayseri’deki pilot eğitim mekanizmasını neden feshetmiyorsun? Neden İsrail ile askeri silah alım sözleşmeleri yapıyorsun? Bunları açıklaman lazım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!