Bu karede Emir niye yok?

Güncelleme Tarihi:

Bu karede Emir niye yok
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 00:37

Langford olayının ardından Milli Takım’a katılma konusunda isteksiz davranan Emir Preldzic, idman öncesi çekilen takım fotoğrafına geç kaldı.

Haberin Devamı

MİLLİ Takım ile birlikte İspanya’da olup olmayacağı en çok tartışılan isimlerden olan Emir idman öncesi çekilen takım fotoğrafında yer almadı... 19 arkadaşının hazır bulunduğu karede Emir’in yer almamasının nedeninin; F.Bahçe Ülker’in birçok idmanında olduğu gibi çalışmaya geç kalması olduğu öğrenildi..
Bu sezon mutlu sona ulaşan F.Bahçe’de Obradovic, Emir Preldzic’i sezon içinde sık sık uyarmış hatta Euroleague’deki Efes maçı öncesi idmana geç kalan Boşnak asıllı oyuncuyu söz konusu maçta kadro dışı bırakmıştı. Konuyla ilgili Ergin Ataman ise, “Emir o sırada tedavi gördüğü için fotoğrafa girmedi. Sorun yok” dedi.

Cenk, Galatasaray’a bile konuşmadı!

DEVLER’in medya gününde gözlerin üzerinde olduğu isim Cenk Akyol, suskunluğunu bozmadı. İdman öncesi gerçekleştirilen etkinlikte sorulara yanıt vermek istemeyen Cenk, yol ayrımında olduğu G.Saray’ın medya mensuplarına dahi konuşmadı.

Haberin Devamı

BU ÇOCUKLAR HEBA OLMASIN

KOÇ Ergin Ataman, Avrupa Şampiyonu olan Ümit Milli Takımı oyuncuları için, “Altın jenerasyon olarak gösterilen ve Milli Takım’ın geleceği olan bu çocukların ligde oynayabileceği takımlara gitmeleri gerekir. Aksi taktirde süre alamayacak olan bu çocuklar 7 yabancısı olan büyük takımlarda heba olacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!