Barış için Anamur’dan KKTC’ye yüzdü

Güncelleme Tarihi:

Barış için Anamur’dan KKTC’ye yüzdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 01:35

ALTINBAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, kurtuluşunun 40. yılında barış, şehitler ve iş dünyasının dikkatini KKTC’ye çekmek amacıyla Mersin Anamur’dan Kıbrıs Girne’ye kadar yüzdü.

Haberin Devamı

18 Temmuz Cuma günü saat 19.00’da Anamur’dan yüzmeye başlayan Vakkas Altınbaş, 20 Temmuz Pazar günü saat 16.30’da Girne’ye ulaştı. Vakkas Altınbaş, 90 kilometrelik mesafeyi hiç uyumadan, özel olarak yaptırılan bir kafes içinde ve dünya rekortmeni olan antrenörü Mert Karabetça eşliğinde yaklaşık 46 saatte katetti.

KKTC’YE YATIRIMCI GELMESİ İÇİN

Altınbaş’ı KKTC vatandaşları ile birlikte eşi Aliye Altınaş, Kızı Sedef Altınbaş Akacan, Oğlu Orkun Altınbaş ile coşkulu kalabalık karşıladı. Ailesiyle kucaklaşan Vakkas Altınbaş kıyıda bekletilen ambulansa alındı. Sağlık kontrolleri yapılan Altınbaş sahneye çıkarak kalabalığa bir konuşma yaptı. Yüzüşü sırasında zorluk yaşadığını söyleyen Altınbaş, “Çok muazzam mücadeleler verdik. Ben bu yüzüşü üç konu için yaptım. Bir tanesi, mutlaka KKTC’de barış olmalı demiştim. İkincisi Türkiye’den yatırımcı gelmesi lazım demiştim. Üçüncüsü şehitlerimiz mutlaka unutulmamalı demiştim” diye konuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!