2014’ün trendleri

Güncelleme Tarihi:

2014’ün trendleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2014 01:25

Birbirinden güzel renk tonlarının yer aldığı bir sezonun içerisindeyiz. İlkbahar-yaz modasında her sene olduğu gibi sıcak renk tonları bize eşlik ediyor.

Haberin Devamı

90’LAR RÜZGARI

Eskilerden günümüze ulaşan bu kıyafetler şimdilerde oldukça moda. Kıyafetlerde baştan aşağıya kot kumaşının kullanılması, kareli gömleklerin geri dönüşü, göbeği açıkta bırakan dar atletler yeniden dolabımızda. Son yıllara kadar esareti düşmeyen kırmızı ise, erkek modasında her markada hakimiyetini gösteriyor.

MEKSİKA TRENDİ

Meksika’nın hoş müziğinden ilham alınıp rahatlığa vurgu yapan yepyeni bir trend sardı etrafı. Güneşin sıcaklığını modaya taşıyan hem plaja hem şehre uygun çiçek desenli kapri ve tişörtler renk sevenlerin içini açıyor.

BAHÇIVAN RAHATLIĞI

Bahçıvan pantolon modelleri bu sezon gözde giyim ürünleri arasında yer alıyor. Farklı renklerdeki kumaşlarda üretilen pantolonlar kalitesi ve rahatlığı açısından sıklıkla tercih ediliyor. Kot bahçıvan pantolon modelleri yaz günlerinde iyi bir seçim olarak karşımıza çıkıyor.

KALEM ETEKLER

Haberin Devamı

Renk renk, çeşitli desenlerle karşımıza çıkan klasikliği andıran kalem etekler bu sene de çok moda. Kalem etekleri kombinlerken üstünüze dar badi, kazak veya mevsime göre bel dekoltesi veren kıyafetler tercih edebilirsiniz.

CHİNO PANTOLONLAR

Renkleriyle baş döndüren, sıra dışı çeşitleri ve rahatlıklarıyla erkeklerin vazgeçilmezi olan chino pantolonlar her türlü tişört ve gömleklerle kombin yapılabiliyor.

MONOKROM ŞIKLIĞI

Siyah ve beyazın birlikteliği bu yaz en çok tercih edilenlerin arasında. Davetlerle kullanılan monokrom trendi şıklığıyla sokak modasında da artık aramıza katılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!