Yeni sezonda başrolde

Güncelleme Tarihi:

Yeni sezonda başrolde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2014 01:25

Geçen sezon Beni Affet dizisiyle izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, yeni sezonda ‘Günahkar’da başrol oynayacak.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu Filiz Küçükköse, eylül ayında FOX TV’de ekrana gelecek Günahkar dizisinde başrolü, Seçkin Özdemir ve Gülcan Arslan’la paylaşacak.
Güney Kore yapımı ‘Nice Guy’ın uyarlaması olan ‘Günahkar’da iki kadın arasında kalan bir gencin hikayesi anlatılıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Çağatay Tosun yer alıyor. Şubat ayında kendisi gibi oyuncu olan Tuan Tunalı ile evlenen Hazal Filizküçükköse, Hürriyet Ankara’ya verdiği röportajında oyunculukla ilgili planlarıyla ilgili olarak, şunları kaydetmişti:

ANKARA BENİM İÇİN BİR OKUL

“Oyunculuk anlamında kendimi çok geliştirmem gerekiyor ki, sinemada izlerken gururlanabileyim. Sinema şu an benim için çok erken. Hayalimde sinema yapmak var ve bu yolda çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Tiyatroda oynamayı istiyorum. Ufukta İstanbul var. Ama oraya gidene kadar Ankara’da pişmem gerekiyor. Burası benim için bir okul.”
Hazal Filizküçükköse “Oyunculuğun en çok neyini seviyorsunuz?” sorusuna ise “Birçok karakteri yaşama fırsatı buluyorsunuz. Başka hayatlar yaşamayı öğrenebiliyorsun. İnsanları anlama konusunda empatiyi güçlendiriyor. Bir şeyi keşfetmen güzel bir şey” cevabını vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!