AŞK UĞRUNA ‘MEZE’ OLDU

Murat Aşık, birlikte görüntülenmekten kaçındığı sevgilisi Gökçen Paprika ile onun yeni mekânı 37Meze için poz verdi.

Haberin Devamı

Türkçe müzik eşliğinde eğlencenin popüler adreslerinden Nişantaşı’ndaki Nişantaşı37’ nin işletmeciliğini yapan Gökçen Paprika, Bodrum’daki Meyhaneler Sokağı’nda 37Meze adlı bir mekân
açtı. Paprika ile görüntülenmemek için yoğun çaba sarf eden Murat Aşık da mekânın tanıtımı için bu kez sevgilisiyle yan yana poz verdi.

Albatros Yalısı’nda kutlama

İzmit’in ilk valisi Selim Sırrı Paşa’nın torunu Gülseren Albatros’un gelini Jülide Önengüt, yeni yaşını Boğaz’daki Albatros Yalısı’nda kutladı. Sürprizlerle dolu kutlama, Lucca’da devam etti. Siren Ertan ve Uğur Batur’un da aralarında olduğu dostları, Jülide Önengüt’ü yalnız bırakmadı.

Kıbrıs’ta gazino eğlencesi

Casino’larıyla ünlü Kıbrıs, şimdi de nostaljik gazino eğlencelerine ev sahipliği yapmaya başladı. Girne’deki Merit Maxim, “özlenen gazino kültürünü geri getirme” hedefiyle geçtiğimiz hafta sonu hizmete girdi. Merit Royal Hotel bünyesinde açılan mekânın ilk konuğu, besteci Bülent Özdemir oldu. Sanatçı, Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi, Yıldız Tilbe, Sibel Can, Ajda Pekkan, Işın Karaca ve Ferhat Göçer’e verdiği besteleri bu kez kendisi yorumladı. Gazino kültürünü Kuzey Kıbrıs’ta yaşatacaklarını söyleyen Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı kutlamaları için KKTC’ye gelen Uganda Dışişleri Bakanı Asuman Kiyingi’yi de bu yeni mekânda ağırladı.

Haberin Devamı

Ramazana özel sofralar

World Luxury Hotel Awards tarafından ‘en iyi şehir oteli’ ödülüne layık görülen The Istanbul Edition, şık dekoru ve sofistike atmosferinin yanı sıra ramazana özel mönüleriyle adından söz ettiriyor. Otel, birbirinden özel lezzetler ile iftar yemeklerini ziyafete dönüştürüyor.

Hem sağlıklı hem lezzetli

Kuruçeşme’de hizmet veren The Market, ramazan içinhem sağlıklı hem de lezzetli bir iftar mönüsü hazırladı. “Izgara enginar ve odun kömüründe füme etli börek”, “dinlendirilmiş dana pirzola”, “salkım köfte” ve Fas mutfağından “Harira”, The Market’in zengin iftar sofrasında yer alan lezzetlerden.

Yazarın Tüm Yazıları