Rupert Murdoch Türkiye'ye geldi

Güncelleme Tarihi:

Rupert Murdoch Türkiyeye geldi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 14:13

Milyarder işadamı ve yatırımcı Rupert Murdoch, oğlu Lachman Murdoch, gelini Sarah Murdoch ve 3 torunuyla kendisine ait 70 metrelik süper lüks yelkenli yatıyla Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne geldi. Murdoch'ın şirketi Fox, CNN'in sahibi Time Warner'ı satın almak istiyordu. Fakat teklif reddedildi. Murdoch ise haftanın yorgunluğunu Bodrum'da attı.

Haberin Devamı

Sürat teknesiyle koyları gezen Murdoch Ailesi, bu sabah demir alıp Yunanistan’ın Rodos Adası’na hareket etti. Murdoch Ailesi’nin Ege Denizi’nde Türk ve Yunan kıyılarında tatilini sürdüreceği öğrenildi.

Rupert Murdoch Türkiyeye geldi

DÜN AKŞAM SAATLERİNDE GELDİLER

Dünyanın en önemli ve zengin medya patronlarından Avustralyalı milyarder işadamı 83 yaşındaki Rupert Murdoch, oğlu Lachman Murdoch, gelini Sarah Murdoch ve 3 torunuyla birlikte, dün akşam saatlerinde, Bodrum’a geldi. Rupert Murdoch, kendisine ait çift direkli 70 metre uzunluğunda bol ödüllü ’Vertigo’ adlı yattan ayrılmadı. Oğlu, gelini ve torunları sürat teknesiyle koyları gezdi. Philleppe Birand tarafından 2011 yılında tasarlanıp yapılan, 2102 yılında Dünya Süper Yat Ödülü, Uluslararası Süperyat Derneği Ödülü, Show Boat tasarım Ödülü’nü kazanan ve Yılın Yelkenli Yatı seçilen ’Vertigo’da, Murdoch Ailesi bol bol güneşlendi. Yat bugün öğle saatlerinde Bodrum Kalesi açıklarından demir alarak Yunanistan’a ait Rodos Adası’na gitti. Murdoch Ailesi’nin yaklaşık 2 hafta boyunca Gökova, Fethiye Körfezi ve Yunan adalarında tatillerini sürdürecekleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Rupert Murdoch Türkiyeye geldi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!