Kerem Tunçeri: 'Ne mutlu ki Beşiktaş'a döndüm'

Güncelleme Tarihi:

Kerem Tunçeri: Ne mutlu ki Beşiktaşa döndüm
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2014 12:48

1 yıllık hasretin ardından ay yıldızlı formayı sırtına geçiren daha sonra da eski kulübü Beşiktaş’a gelen Kerem Tunçeri, “Beşiktaş’taki ilk sezonumu takım olarak da iyi tamamlamıştık, umarım önümüzdeki sezon da bu başarıyı tekrarlarız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Geçen sezon Beşiktaş’ın çeyrek finalde Galatasaray’ı elinden kaçırdığını belirten tecrübeli yıldız, “Beşiktaş için fena bir yıl olmadı. Ateşli Beşiktaş seyircisinin de faktörüyle iyi bir takım olup gelecek sezon güzel işler yapmayı hedefliyoruz” ifadesini kullandı.

‘MİLLİ TAKIM’A YORUM YAPMADAN GELDİM'
MİLLİ formayı tekrar giymesiyle ilgili tecrübeli yıldız şunları söyledi: “Biz ne zaman çağırılsak geldik. Milli Takım kulüplerin üzerindedir. Buraya ‘Gelmem’ demek olmaz. Ben de hiç yorum yapmadan geldim” ifadesini kullandı.

Milli Takım’da başarılı genç oyuncuların kendisi gibi tecrübeli isimlerle en iyi şekilde kaynaşması için elinden geleni yapacaklarını söyleyen Kerem, “İspanya’daki Dünya Basketbol Şampiyonası’nda her maçı kazanmak için tüm gücümüzü parkeye yansıtacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Madalya kazanmanın çok da kolay olmayacağı Dünya Şampiyonası’nda ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirten tecrübeli yıldız, “Bunu gerçekleştirdikten sonra, maç maç düşüneceğiz. Önemli hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.

SARICA: 12 DEV ADAM EFSANESİNİ YENİDEN YARATACAĞIZ
MİLLİ Takım Yardımcı Koçu Ufuk Sarıca, “Amacımız 2010 Dünya Şampiyonası’ndaki 12 Dev Adam’ı yeniden yaratmak” dedi. İspanya’daki Dünya Şampiyonası’na derece için gittiklerini anlatan Sarıca, “Değişim süreci kolay değil ama genç oyuncularla, tecrübeli isimleri kaynaştıran iyi bir kimya yakalayabilirsek, Türk ulusuna keyif veren Milli Takım’ı izlettireceğiz” diye konuştu.
Her maçı kazanmak için parkeye çıkan ve basketbol oynamaktan zevk alan bir ekip yaratmak istediklerini belirten Ufuk Sarıca şöyle devam etti…

Kerem Tunçeri: Ne mutlu ki Beşiktaşa döndüm

‘İSPANYA’YA EN İYİ OLAN GİDECEK’
- Bu uzun bir süreç sadece bu Dünya Şampiyonası’yla olmayacak. Ama bu takımın başlangıcını bu sene yaptık ve inşallah işler bizim istediğimiz gibi gider ve Dünya Şampiyonası’nda iyi bir derece alırız.
- Beşiktaş ve Efes’te iyi sezonlar geçirdik Ergin Ataman’la... Burası Milli Takım daha da önemli. Milli Takım’ın bir parçası olarak elimizden geleni yapmak durumundayız.
- Kerem Tunçeri, Ender Arslan, Barış Ermiş, Mehmet Yağmur gibi başarılı oyun kurucularımız var. Oraya en iyi kimse o gidecek.

Haberin Devamı

‘ALTIN JENERASYONU A MİLLİ YAPMALIYIZ’
- Milli Takımımız her turnuvada Ümitler’de en son Avrupa Şampiyonu olduk. Daha öncesinde yıldızlar ve gençler de şampiyonluklar yaşadık. A Milli Takım’ın dönem dönem büyük başarıları var ama bir istikrar yok. Her sene şampiyon olamazsın ama ilk 3-4 içinde olmak lazım.
- Hedef altın jenerasyonu A Milli’ Takım’a monte etmek. Önümüzdeki senelerde daha fazla genç arkadaşımızı A Milli yapmalıyız, bu ay yıldızlı takımımızın geleceği için son derece önemli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!