Yenilenme zamanı

Önümüzdeki iki-üç hafta boyunca meydana gelecek gelişmeler ve olaylar, çeşitli durumlar üzerindeki hakimiyetimizi artırmamıza veya arzu ettiğimiz alanlarda elle tutulur gelişme kaydetmemize yardım edecektir.

Haberin Devamı

Ancak bu durumlardan en iyi şekilde fayda sağlamak istiyorsak, mevcut gidişata veya durumlara sıkı sıkıya bağlı kalmak yerine, daha esnek davranabileceğimiz veya yaratıcı olabileceğimiz koşullara uyum sağlayarak ilerlemeliyiz.
En doğrusu rüzgârı arkaya alıp ilerlemek olacaktır.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Yaptığınız işleri dikkatle ele almalı, yanlış yapacak yer bırakmamalısınız. Şikayet ve eleştiriler partnerinizle aranızda sorun yaratabilir veya rahatsızlık duymanıza neden olabilir. Hiçbir şeye garanti gözüyle bakmamalısınız.

Boğa
Yanlış kişilerle yola devam ediyor olabilirsiniz, dikkat! Başkalarına yardıma veya bilgi vermeye istekli olmanın karşılığını görebileceğiniz günler. Yaratıcı fikirleriniz ve derinliğiniz, başarılı olmanıza yardım edecek. Ancak çok fazla görev veya sorumluluk almanız işi bozabilir.

İkizler
Ne kadar çok çaba gösterirseniz, o kadar geri dönüş alacaksınız. Yanıltıcı etkiler devrede. Sizden bilgi sakladığını düşündüğünüz kişiler varsa, daha fazla soru sormanız gerekiyor. İş hayatınıza ve yeteneklerinizi geliştirmeye odaklanmalısınız.

Yengeç
Uzun zamandır beklediğiniz seçenekleri sunan veya teklifleri yapan kişileri geri çevirmeyin. Etrafınızda olan biten şeylere ve değişikliklere dikkatle yaklaşmalısınız. Kontrolden çıkan olaylar söz konusu olabilir. Tuzaklara dikkat etmeniz gerekiyor.

Aslan
Belli fırsatların veya tekliflerin avantajlarından yararlanmanız gerekiyor. Bazı işleri yapış yöntemlerinizi değiştirmeniz veya hizmetlerinizi diğer kişilere sunmanız, olumlu sonuçlar doğurabilir. Beklenmedik kaynaklardan ani kazançlar veya kârlı alışverişler söz konusu olabilir.

Başak
İşbirlikçi ve takım insanı olmanın zamanı. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Sizin için özel bir kişiyle planlarınızı paylaşmanın faydasını görebilirsiniz. Size sunabilecekleri olan bir kişiyle aranızda bir ortaklık ya da işbirliği söz konusu olabilir.

Terazi
Çalışmalarınızın takdir görebileceği günler. Bu motivasyonu doğru kullanmalı ve doğru projelerde yer almalısınız. Hassas konuları nasıl yöneteceğinize ve kelimelerinize dikkat etmelisiniz. Ani tepkiler veya hareketler, geleceğe belirsiz bakmanıza neden olabilir.

Akrep
Hayatın size sunduklarından keyif almaya bakmalısınız. Gelecekte sizinle işbirliği yapmak isteyen kişiler olabilir. Sizinle ortak planlar yapmaktan keyif alan kişilerle vakit geçirebilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda.

Yay
İmkansız amaçlar belirleyip sadece yarısını gerçekleştirebildiğinizde boşu boşuna kendinize kızıyorsunuz. Daha mantıklı planlar yapmanız yararınıza olur. Tasarruf yapmanıza yardım edecek maddi seçenekler üzerine yoğunlaşmalısınız.

Haberin Devamı

Oğlak
Aslında size zeki yollar ve seçenekler sunan kişilerin sizi eleştirdiğini düşünebilirsiniz. Bütün işler tamamlandığında kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Organize ve hazırlıklı olmak, yoğun iş temponuzda size yardım edecek.

Kova
Bazı konularda harekete geçmenizin beklenmesi sizi biraz sinirlendirebilir. Eviniz, aileniz veya sahip olduğunuz şeyleri korumak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

Balık
Neler sunabileceğiniz konusunda açık ve net olmamanız nedeniyle yanlış anlaşılabilirsiniz. Aşk hayatınıza öncelik vermeniz ve sizin için önem taşıyan bir ilişkiyi beslemeniz gerekiyor. Vermiş olduğunuz sözlerin arkasında durmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları