'Yoğun bir antreman dönemi geçiriyoruz'

Güncelleme Tarihi:

Yoğun bir antreman dönemi geçiriyoruz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2014 11:07

Sezon hazırlıklarına Isparta Davraz'da devam eden PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Yoğun bir antrenman dönemi geçiriyor, oyuncularımızın fiziksel kapasitelerini artırıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Eroğlu, yaptığı açıklamada, sezon öncesinde henüz yüzde 30 kapasiteye ulaştıklarını belirterek, "Ligin başlamasına 40 güne yakın bir süre var ve bizim için bu zaman yeterli. Yoğun bir antrenman dönemi geçiriyor, oyuncularımızın fiziksel kapasitelerini artırıyoruz. Hazırlık maçlarına negatif etki ediyor gibi görünen bu süreç, lige ise çok olumlu yansıyacak" dedi.

Dün Kardemir Karabükspor'a 2-0 yenildikleri hazırlık karşılaşmasında skordan çok, sahaya yansıyan taktiğin ve oyuncuların görev bilincinin önemli olduğunu bildiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Güçlü bir rakibe karşı mücadele verdik. Zaman zaman hatalar yapsak da, en önemli eksiğimiz, alışık olduğumuzun aksine topa sahip olamamamızdı. Ancak ilk hazırlık maçı için bunların yaşanması çok doğal. Bir çok oyuncumuzun adaptasyon dönemleri devam ediyor. Kardemir Karabükspor önünde oynayan 20 oyuncumuzun üçte biri ilk kez Altınordu forması giydiler. Genel anlamda rakibe fazla pozisyon vermediğimiz bir maç oldu."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!