Mali Genel Kurul'da gerginlik

Güncelleme Tarihi:

Mali Genel Kurulda gerginlik
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2014 01:21

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2010-11 sezonunun son haftasında oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki teşvik primi iddiası gündeme gelince tartıştı.

Haberin Devamı

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU: 2 ÇOCUĞUMUN ÜZERiNE YEMiN EDERiM

MECNUN OTYAKMAZ: BEN DE DÖRT ÇOCUĞUMUN ÜZERiNE YEMiN EDERiM

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu hararetli geçerken, toplantı sonunda da olaylar yaşandı. Geçmişte Kulüpler Birliği’nde tartıştıkları iddialarıyla gündeme gelen ve manşetleri süsleyen, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bir kez daha sözlü tartışma yaşadı.
Özellikle, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın bordo mavililerin, Sivassporlu futbolculara teşvik primi verdiğini iddia ettiği konuşmadan sonra ikilinin arasındaki gerginlik dün zirve yaptı. Otyakmaz, Hacıosmanoğlu ile karşı karşıya gelince patladı.

“SENİ NİYE SAVUNAYIM Kİ”

HACIOSMANOĞLU’na, “Sizin kavganız yüzünden Sivasspor delik deşik oldu, en büyük cezayı Sivasspor çekiyor. Bizi bu davadan ayırın dedim. Sen de ayırdığını söyledin. Yine adımızı anıyorsun” diye çıkışan Otyakmaz bir hayli öfkeliydi.
Hacıosmanoğlu ise, “Ben sizi ayırdığımı, kapsam dışına aldığımızı söyledim. Bu yüzden, Trabzon tarafından tepki bile aldım. İki çocuğum üzerine söylüyorum, sizi ayırdım” cevabını verdi. Otyakmaz da “Ben de 4 çocuğumun üstüne yemin ediyorum” diyerek karşılık verdi. Hacıosmanoğlu’nun son sözü “O zaman ben seni niye savunayım ki” oldu.

Haberin Devamı

Ben sizi beyefendiye ulaştırırım Beyefendi’ye çöpçü de ulaşır...

Trabzonspor Başkanı ile TFF Başkanı arasında Recep Tayyip Erdoğan polemiği yaşandı...

TFF Mali Genel Kurulu’nda Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, futbol dünyası içerisindeki bazı isimlerin Başbakan’ın adını kullanarak insanları tehdit ettiğini belirtti ve “Kimse ‘Beyefendi böyle istiyor’ diyerek kulüp başkanına, yöneticisine gitmesin.

“HALKIN İÇİNDE”

Siz ulaşamazsanız Başbakanımız’a, ben bunu ulaştırmasını bilirim” dedi. Yıldırım Demirören de “Beyefendi ulaşılmaz, diye bir şey yok. Garson da ulaşır, çöpçü de ulaşır. Beyefendi halkın arasındadır.” cevabını verdi.

AHMET GÜVENER AKLANDI

TFF eski Genel Sekreteri Ahmet Güvener’in, 2009 UEFA Finalinde yapılan bazı satın almalarda usulsüzlük yaptığı iddiası ile 6 Eylül 2010 tarihinde, haksız gerekçeyle işten çıkarılması ile ilgili açılan davalarda, TFF tazminat ödemeye mahkum edildi. Güvener böylece aklanmış oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!