İhsanoğlu şehir turu atacak

Güncelleme Tarihi:

İhsanoğlu şehir turu atacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 01:23

CUMHURBAŞKANI adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim kampanyası için bugün İzmir’e gelecek.

Haberin Devamı

İhsanoğlu, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda karşılandıktan sonra Gaziemir, Karabağlar, Çankaya, Basmane, Altınyol güzergahından Karşıyaka’ya giderek otobüsün ön camından halkı selamlayacak. Zübeyde Hanım’ın mezarını ziyaret edip, Atatürk Müzesi bahçesinde basın toplantısı düzenleyecek olan İhsanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret edecek. İki saat otelinde dinlenecek olan İhsanoğlu, İzmir’in kanaat önderleriyle Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde buluşacak. Buraya gitmeden önce Balçova ve Narlıdere’de şehir turu atacak. İhsanoğlu, iftar öncesi otelinde dinlendikten sonra tarihi Havagazı Fabrikası’nda 7 bin kişiyle orucunu açacak. İftar yemeğine siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hemşehri dernekleri davet edildi. İhsanoğlu, 22.10 uçağı ile İzmir’den İstanbul’a hareket edecek.

Haberin Devamı


1 milyon broşür

İhsanoğlu için İzmir’e 1 milyon adet katlamalı broşür, tanıtım kitapçılığı
ve el ilanı gönderildi. Broşürlerde “Ekmek için Ekmeleddin”, “Bütün Türkiye’nin gururu” sloganının yanı sıra, “Ekmeleddin Hoca’nın vizyonunda
neler var”, “Neden Ekmeleddin Hoca’ya oy verelim” başlıkları ve içerikleri yer alıyor. Broşürler, gönüllüler tarafından dağıtılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!