Eşi gözleri önünde öldü

Güncelleme Tarihi:

Eşi gözleri önünde öldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2014 14:10

KONYA’nın Ereğli İlçesi’nde 59 yaşındaki Ekrem Akbudak, traktöre bağladığı su pompasının kayışına vücudunu kaptırması sonucu yaşamını yitirdi. Eşi gözleri önünde can veren aynı yaştaki Münevver Akbudak ise gözyaşları içinde ağıt yaktı.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında eskiden köy statüsünde olan Alhan Mahallesi’ndeki mısır tarlasında meydana geldi. 5 çocuk babası Ekrem Akbudak, eşi Münevver Akbudak ile birlikte arkadaşı Cihat Özdemir’den kiraladığı mısır tarlasına giderek, sulamak istedi. Eşi Münevver Akbudak, suyun aktığı bölgede dururken, Ekrem Akbudak’da su kuyusunun başına geldi. Akbudak, belirlenemeyen nedenle traktöre bağladığı su pompasının kayışına önce kolunu, sonrada vücudu kaptırtırdı. Durumu fark eden yoldan geçen bir kişi yardıma koştu. Su pompasının çalışma sesinin gelmediğini fark eden Münevver Akbudak da, durumdan şüphelenip, su kuyusunun yanına geldi. Ancak vücudunu su pompasının kayışına kaptıran eşinin can çekiştiğini gördü. Yardıma koşan çevredeki bir vatandaş ile eşini kurtarmaya çalıştı, fakat başarılı olamadı. Boynunda ve vücudunda kırıklar oluşan Ekrem Akbudak olay yerinde yaşamını yitirdi.

Eşi gözleri önünde ölen Münevver Akbudak, gözyaşları içinde ”Gözlerimin önünden gitmez o halleri, Allah’ım ben kimlere hesap vereceğim. Allah’ım, sen yardım et yarabbi. Hasta yavrumu ne yapacağım ben” diye ağıt yaktı. Münevver Akbudak’ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Ekrem Akbudak’ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!