Cunda Adası'nda cinayet

Güncelleme Tarihi:

Cunda Adasında cinayet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2014 14:03

BALIKESİR’in Ayvalık İlçesi’ne bağlı Cunda Adası’nda çıkan kavgada, İstanbullu kuyumcu 38 yaşındaki Teoman Kalemköy, bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetle ilgili H.O., gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Eşi, iki çocuğu ve baldızıyla İstanbul’dan Cunda Adası’na tatile gelen kuyumcu Teoman Kalemköy, dün gece gezintiye çıktı. Kalemköy, saat 04.00 sıralarında kaldığı otele dönerken, geçmişte çocuk yuvası olarak da kullanılan, ada sakinlerinin ’Despot’un Evi’ olarak adlandırdığı tarihi, metruk binanın bulunduğu Mevlana Caddesi’ne geldiğinde 18 yaşındaki H.O. ile aralarında tartışma çıktı.

Cunda Adası’nın sakinlerinden olduğu belirtilen evli ve 1 çocuk babası H.O. ile Kalemköy arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. H.O., boğuşma sırasında cebinden çıkardığı bıçağı Kalemköy’ün çeşitli yerlerine sapladı. Kanlar içinde kalan Kalemköy, olay yerinde öldü. Gürültü üzerine dışarı çıkan çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis, H.O.’yu elinde suç aleti bıçakla yakalayıp, gözaltına aldı. H.O.’nun kendisini gözaltına alan polislere, Kalemköy’ü kendisine cinsel ilişkide bulunmayı teklif ettiği için öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Kalemköy’ün cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!