F1'de korkutan kaza... Massa takla attı

Güncelleme Tarihi:

F1de korkutan kaza... Massa takla attı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2014 10:21

Almanya'da koşulan ve Nico Rosberg'in kazandığı Hockenheim pistindeki yarışa, Williams pilotu Felipe Massa'nın ilk virajta attığı takla damga vurdu.

Haberin Devamı

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 10. yarışı olan Almanya Grand Prix'sinde zafer Alman pilot Nico Rosberg'in oldu. Almanya'da Hockenheim pistindeki yarışta, Williams pilotu Felipe Massa'nın ilk virajta attığı takla damga vurdu.

Yarışın başlaması ile birlikte pilotlar gaza yüklenerek ilk viraja doğru ilerlemeye başladılar.Yarışa 3. cepten başlayan Felipe Massa ilk viraja girerken iyi bir start alan Kevin Magnussen ile birlikte yan yana geldi. Ancak viraja dışarıdan giren Massa Magnussen'in yanında olduğunu farketmeyince açık olan kapıyı keserek Magnussen'in kendisine çarpmasına neden oldu.

Bu temas ile birlikte savrulan Massa'nın aracı ivmelenme ile birlikte takla atarak pistte durabildi.Bu kaza ile birlikte güvenlik aracı piste girdi. Felipa Massa kendi imkanları ile aracından inmeyei başarırken Brezilyalı pilotun sağlık durumunun iyi olduğu görüldü. Pistin temizlenmesi ile birlikte yarış yeniden başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!