2014 yazının trendleri!

Güncelleme Tarihi:

2014 yazının trendleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2014 00:49

2014 yaz sezonunun öne çıkan trendleri 7 maddede sizlerle buluşuyor. 2014 yazının trendlerini sizler için seçtik...

Haberin Devamı

Retro Bikiniler

Bu sene retro bikini ve mayolar çok moda. Özellikle minik ayva göbek ve hafif geniş kalça kusurlarını gizlemede çok başarılı bir kesimi olduğundan bu yaz sahillerde çok fazla göreceğimiz bir trend.

2014 yazının trendleri

Kalem Etekler

Geçtiğimiz yılda trendlerin arasında yer alan renk renk çeşitli desenlerle karşımıza çıkan klasikliği andıran kalem etekler bu sene çok moda. Kalem etekleri kombinlerken üstünüze dar badi, kazak veya mevsime göre bel dekoltesi veren kıyafetler tercih edebilirsiniz.

2014 yazının trendleri

Haberin Devamı

Bol Pantolonlar

Bu sene öne çıkan modeller arasında yer alan bol pantolonlar oldukça çok etki yaratıyor. Bol paça pantolonlar topuklu ayakkabıyı saklıyor ve orijinal boyunuz gibi gösteriyor. Bu bol kesim pantolonlar İspanyol paça pantolonlardan oldukça uzak, bu pantolonlarda tüm hatlar boldur. Bol kıyafetleri kullanırken topuklu ayakkabınızın gözükmemesine dikkat edin, bu daha estetik bir görünüm olacaktır.

2014 yazının trendleri

Sandaletler

Bu yaz ayaklarda sıklıkla göreceğimiz ayakkabılardan. Hem şık hem rahat ayakkabı arayanlara duyrulur.

2014 yazının trendleri

Çiçek Desenli Kıyafetler

2014 modasını yakından takip ediyorsanız dolabınızda çiçek desenli elbiseler, ceketler gibi her renkle kullanabileceğiniz kıyafetler bulunmalı. Bu desenler kışın pek kullanılmasa da bu yazın en dikkat çekicileri arasında. Etek, ceket, gömlek gibi birçok modelde bu desene rastlayabilirsiniz.

2014 yazının trendleri

Bordo Ruj

Haberin Devamı

Bu sene öne çıkan renkler arasında yer alan bordo rengi tekstil ürünleri yanı sıra cildinize renk kazandıran dudaklarınız için de en moda renk.

2014 yazının trendleri

Mat Oje

Tırnaklarımıza mat bir görünüm kazandıran bu ojelerin birçok rengi mevcut.

2014 yazının trendleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!